Poslovna ponuda (html/css, photoshop, php...)

poruka: 4
|
čitano: 1.507
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
poslovna ponuda (html/css, photoshop, php...)

Pozdrav raja,

U skorije vrijeme će biti puno posla u razmin oblastima, pa ako ima onih malo vise iskusnijih koji bi da zarade koju kunu vise.. 

Bilo sta od ovog (da dobro znate) mozete se javiti na pp..

- kodiranje stranice iz psd-a u html/css (ponekad i validacija za IE 7,6)

- dodavanje javascripte i slicnih dodataka na web stranicu

- programiranje u php-u (baza, ozbiljnije stranice (ali naravno sve rucno bez postojeceg cms-a)

- mozda bude i nesto u vezi pravljenje iphone aplikacija (tipa aplikacija za pregled web stranica..)

Vise detalja na pp

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 22:25 (cristaln).

0 0 hvala 0
16 godina
Poslovna ponuda (html/css, photoshop, php...)

Nije mi jasno zašto mnogi još preferiraju IE6. Ja sam na svoje stranice napravio kada netko dođe sa IE6 lijepo mu izbaci poruku za nadogradnju IE-a i stranicu ne može otvoriti dok to ne napravi. Nije bio problem isprogramirati stranicu za IE6, ali IE ne može prikazati nove tehnologije.

Frend mi je rekao da to nije dobro što sam napravio jer kao računala u firmama koja su zaključana neće moći instalirati IE novije verzije, ali firme imaju administratora, servisera ili tko im već održava računala, pa ako taj ne može nadograditi IE (koji je besplatan) na noviju verziju onda im takav u firmi i ne treba.

Google postupno ukida potporu starim preglednicima

Nemoj nikad malo koštat | http://gplus.to/croivan

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Poslovna ponuda (html/css, photoshop, php...)

neko trazi IE6 bar da moze prikazati stranicu (citati sadrzaj), dok neko drugi trazi isto tako ali kad mu objasnis da to niko gotovo ne koristi i da se ne moze napraviti stranica kakvu zeli -  onda kazu ok ne treba :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 17:33 (cristaln).
16 godina
neaktivan
Re: Poslovna ponuda (html/css, photoshop, php...)

evo ako ima jos neko zainteresovan za kodiranje stranice iz psd-a u html/css, mislim da bi ga odmah mogao da zaposlim :)

vise detalja na pp

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice