Pozdrav svima,
prije svega, molim vas za dovoljno živaca i strpljenja jer pitanja koja slijede su za većinu vas smiješna i mogla bi uzrokovati facepalm :)
trenutno imam ovu stranicu ( http://earnonline11.jigsy.com/ ), ali me smeta što je ovaj .jigsy.com. Htio bih da je samo .com ili može i .info recimo. Stranica mora biti pouzdana i izdržati velik broj posjetitelja dnevno, a .com da je što lakše pozicioniram na googleu. Imam način s kojim mogu doći na google page 1 za manje od tjedan dana za nekoliko različitih keywordova (mislit će te da lažem, ali stvarno mogu), a onda će mi dolaziti puno ljudi pa se stranica ne smije srušiti. Naime, nisam baš jak sa HTML-om pa sam stranicu napravio pomoću ovog jigsy.com-a koji je jednostavan drag and drop web builder. E sad, zanima me kako da napravim tu .com stranicu, što trebam napraviti, kako i gdje kupiti domenu, hosting, ...
Plaćati mogu jedino preko PayPal-a tako da ovo ostalo nemojte ni predlagat.
Ova moja trenutna stranica je samo ogledna, uredio bih je još i poboljšao.
EDIT: I da, najviše bi mi odgovaralo kupovati hosting samo za mjesec dana (ne bih htio ono godinu dana) zato što nisam siguran hoće li stranica biti blokirana od google-a ili ne (znam zašto to govorim).
Možda ovaj GoDaddy.com, vidim imaju .com domenu za 2.95$?
Sad mi više ne pada na pamet što da pitam, ali evo kad dobijem prve odgovore i počnem izrađivati stranicu ću opet postaviti pitanja.
Pomoć oko izrade stranice
- poruka: 3
- |
- čitano: 1.100
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za hosting izaberi Hostgator, prihvata Paypay, i možeš plaćat mjesec za mjesec.
Kod GoDaddya je domena 2.95$ sa kuponom, a kad dodaš neki kupon ne postoji mogućnost plaćanja paypalom, već samo kreditnom, barem je kod mene takav slučaj bio. Što znači da za domenu moraš izdvojiti desetak dolara.
Koristi Wordpress, nije potrebno znanje kodiranja, a možeš složiti solidne web stranice.
2 najbolje hosting opcije su ti iPage i Hostgator.
I čini mi se da kod kupnje kod oba hostera dobiješ i Free domenu.
Najbolje je da koristiš Wordpress koji je JAKO jednostavan i nije potrebno neko veliko znanje, jednostavno uzmeš WP i neki solidan template i to je to.