Pitanje u vezi stavljanja slika na web stranici

poruka: 3
|
čitano: 1.184
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Administrator sam na jednoj web stranici o dvd-u te covjek koji je napravio stranicu je ako sam ga ja dobro razumio je promijenio server i sad kada stavljam novi clanak imam jedan problem kod stavljanja slika a to je da ju nemogu staviti, pojavi se neka greska...Evo sad cu napisati cijelu gresku pa ako tko zna sto napraviti jer se ja bas i nerazumijem u to, to pisem neke clanke cisto radi zabave, ali se nerazumijem bas u dizajniranje i sl.

Evo ispod je slika greske

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Možeš li nam zalijepiti tu liniju 722 da vidimo u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pitanje u vezi stavljanja slika na web stranic

Ukratko, file manager modul/plugin/stagod ne radi dobro. Na prvu bi reka da ga ponovno probas stavit, ali ako ne prima dobar input (prima string umjesto arraya), zapravo bi pretpostavio da skripta nema dozvole nad direktorijem kojeg zeli citati/pisati.
Tako da funkciji salje string u kojem se nalazi greska, a ne potreban array (pojma nemam sto si radio, ni nista o softwareu kojeg koristis, pretpostavljam da je array ili filelist, ili informacije o fileu nad kojim se radi radnja).

Spoji se na server i promijeni permissione direktorija u koji se uploadaju stvari. Ako je "prije radilo, nakon selidbe ne radi", vjerojatno je to - to.

http://sprdex.com - gdje prestaje vijest, pocinje Sprdex!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice