Ogame Clone

poruka: 7
|
čitano: 2.465
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ogame Clone

Pozdrav, imam svoju verziju igre - Ogame Clone - koja ce biti uskoro online, trazim PHP,MySQL,HTML,JScript,CSS... Developere koji bi htijeli u slobodno vrijeme raditit na projektu i tako prosiriti svoje programersko znanje... 

Kontakt: luka.cavic@gmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ogame Clone
sysdba kaže...

Pozdrav, imam svoju verziju igre - Ogame Clone - koja ce biti uskoro online, trazim PHP,MySQL,HTML,JScript,CSS... Developere koji bi htijeli u slobodno vrijeme raditit na projektu i tako prosiriti svoje programersko znanje... 

Nevjerujem baš da će ti se netko javiti, kako vidim ne plačaš ništa...

15 godina

to nije igra koju ja mislim prodavati sam za sebe kasnije, jednostavno trazim ljude koji imaju slobodnog vremena,koji zele prosiriti svoje znanje, potencijalne partnere! 

16 godina
neaktivan
Ogame Clone

pa dobro...i ako imam slobodno vrijeme sigurno ga neću potrošiti radeći na nečemu for free....rađe idem nešto raditi za novac....

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
sysdba kaže...

OGame.ba ce ti odma zatvorit stranicu, a mozes i naje*at od njih ak ti nadu ip, mislis da ljudi nisu vec probali...

LoL nick: Strongtoni
17 godina
neaktivan

/bump/

Lagani OT, ali i vezano...

Jutros sam naletio na ovo:

http://itunes.apple.com/us/app/galactic-empires/id374559518?mt=8

15 godina
protjeran
Ogame Clone

Imam vremena, ali tek za ljeto.

Mogu pomoć s PHPom...

Kakav hosting imaš?

"Windows is easier than Linux, in the same way that crapping your pants is easier than going to the bathroom"
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice