stavio sam wav file za podlogu na web stranici. kod pišem u HomeSite-u i u njemu mi radi kada kliknem na preview - na browse, zapravo, a u Firefoxu i Chrome-u ne. Zašto ?
Ne radi mi zvuk na web stranici
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.433
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je retoričko pitanje.
Zašto bi itko u 2010. godini htio imati zvuk na web stranici??? :D
Ovo je retoričko pitanje.
Zašto bi itko u 2010. godini htio imati zvuk na web stranici??? :D
...a da nije sadržan u nekom flashu...
Ta fora je bila aktualna prije par godina dok su se klinci takmićili među sobom tko će imati najkulji blog :)
Izrađujem sajt o jednom bendu.
Pošto je stranica o bandu, moja je preporuka da se cijela napravi u flashu. Puno bolje i efektnije će izgledati nego da se kombinira html+css+javascript i flash.
Pošto je stranica o bandu, moja je preporuka da se cijela napravi u flashu. Puno bolje i efektnije će izgledati nego da se kombinira html+css+javascript i flash.
Pitanje je jel on zna napravit stranicu u flashu?
Pitanje je jel on zna napravit stranicu u flashu?
Pa onda se sa takvim pokušajima izrade web stranica može napraviti samo loše. Mislim da neki ljudi (ne prozivam nikoga, da se razumijemo) ne shvaćaju što znači napraviti nekome lošu web stranicu.
Loša stranica klijentu nije samo gubitak novca kojim je plaćena izrada stranice. To može značiti i puno veće gubitke. A kada se radi o nečijem poslovanju ili prezentaciji, loša prezentacija zna napraviti poprilično štete.
Ne želim tvrditi da bi bilo pogrešno odabrati u potpunosti flash za razvoj ali mislim da nije nužno. Može i stranica o bandu lijepo i efektno izgledati i sa kombiniranjem flash-a u html/css/js, samo tamo gdje je flash potreban. A kažem, za cijeli site nije potreban. Svakako ima primjera efektnih stranica i s jedne i s druge strane.