Kako na koji način kupiti Domenu u Trajno vlasništvao te istu registrirati i kako ju prodati!?Molim vas ako tko zna da mi javi jer bi volio znati što napraviti i kako jer mi je to sve pomalo nejasno pa bih volio znati dali je npr kupjena domena moje vlasništvo i koliko dugo dali je vlasništvo određeno licencom na određeni rok ili je kada ju kupim ona u mom trajnom vlasništvu!!??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
domenu kad kupiš je ustvari zakupiš na određeno vrijeme. Npr na http://godaddy.com kupiš domenu na godinu dana! Nakon isteka godine dana, dobiješ upozorenje da ti domena istiće i ti kao vlasnik je imaš pravo obnovit na još godinu dana, tj možeš i na više (5 god npr) zavisi koliko ko nudi. Ako je ne obnoviš nakon isteka, domenu koja je istekla nemože nitko kupit neko određeno vrijeme... neznam koliko ali mislim da oko 3 mjeseca! Znači imaš je pravo obnovit u tom roku iako je ona ne aktivna! Nakon što istekne i taj rok, a ti je nisi obnovio, može je kupit ko želi!!!
a za prodaju neznam... mislim da je stvar dogovora tebe kao vlasnika i kupca....
Kako na koji način kupiti Domenu u Trajno vlasništvao te istu registrirati i kako ju prodati!?Molim vas ako tko zna da mi javi jer bi volio znati što napraviti i kako jer mi je to sve pomalo nejasno pa bih volio znati dali je npr kupjena domena moje vlasništvo i koliko dugo dali je vlasništvo određeno licencom na određeni rok ili je kada ju kupim ona u mom trajnom vlasništvu!!??
Javi mi se... imam ponudu za tebe
edit://
Neka mi se jave svi koji žele nešto u vezi s tim.. domenu ili server za neku igricu