Kupovina domene i prodaja-PITANJE

poruka: 3
|
čitano: 1.996
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kako na koji način kupiti Domenu u Trajno vlasništvao te istu registrirati i kako ju prodati!?Molim vas ako tko zna da mi javi jer bi volio znati što napraviti i kako jer mi je to sve pomalo nejasno pa bih volio znati dali je npr kupjena domena moje vlasništvo i koliko  dugo dali je vlasništvo određeno licencom na određeni rok ili je kada ju kupim ona u mom trajnom vlasništvu!!??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

domenu kad kupiš je ustvari zakupiš na određeno vrijeme. Npr na http://godaddy.com kupiš domenu na godinu dana! Nakon isteka godine dana, dobiješ upozorenje da ti domena istiće i ti kao vlasnik je imaš pravo obnovit na još godinu dana, tj možeš i na više (5 god npr) zavisi koliko ko nudi. Ako je ne obnoviš nakon isteka, domenu koja je istekla nemože nitko kupit neko određeno vrijeme... neznam koliko ali mislim da oko 3 mjeseca! Znači imaš je pravo obnovit u tom roku iako je ona ne aktivna! Nakon što istekne i taj rok, a ti je nisi obnovio, može je kupit ko želi!!!

a za prodaju neznam... mislim da je stvar dogovora tebe kao vlasnika i kupca....

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kupovina domene i prodaja-PITANJE
expertxxx kaže...

Kako na koji način kupiti Domenu u Trajno vlasništvao te istu registrirati i kako ju prodati!?Molim vas ako tko zna da mi javi jer bi volio znati što napraviti i kako jer mi je to sve pomalo nejasno pa bih volio znati dali je npr kupjena domena moje vlasništvo i koliko  dugo dali je vlasništvo određeno licencom na određeni rok ili je kada ju kupim ona u mom trajnom vlasništvu!!??

Javi mi se... imam ponudu za tebe

edit://

Neka mi se jave svi koji žele nešto u vezi s tim.. domenu ili server za neku igricu

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 13:23 (Top Bugovac).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice