JavaScript/CSS - pomoć?

poruka: 4
|
čitano: 1.236
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
JavaScript/CSS - pomoć?

Dakle, radim web sajt, i imam problema s JavaScriptom.

Kada kliknem i 'checkam' checkbox htio bih da mi se u div/celiju upise odredjena informacija. To sam uspio, ali neznam kako da, ako 'odkliknem' ili 'uncheckam' checkbox automatski izbrisem tu istu informaciju iz tog div-a/celije. Mozete li mi pomoci?

P.S. Mogu li kada predjem preko celije ( onMouseOver ) automatski povecati celiju/duzinu celije, neznam sta da upisem u CSS-u, jer mi width ne mjenja nista, iako bi trebao...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JavaScript/CSS - pomoć?

Za ovo prvo: provjeri u funkciji koju pozivaš prvo je li checkbox oznacen. Onda ako je, napravi sto trebas, ako nije napravi nekaj drugo.

Za ovo drugo: preporučam da pogledaš javascript framework s kojim su mnogo olakšane ovakve stvari. Zove se JQuery, link. Imaš več preddefiniranih stvari tipa animirano razvlačenje, proširivanje, sakrivanje, prikazivanje i tome sli..

Sretno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: JavaScript/CSS - pomoć?
br0wn kaže...

Za ovo prvo: provjeri u funkciji koju pozivaš prvo je li checkbox oznacen. Onda ako je, napravi sto trebas, ako nije napravi nekaj drugo.

Za ovo drugo: preporučam da pogledaš javascript framework s kojim su mnogo olakšane ovakve stvari. Zove se JQuery, link. Imaš več preddefiniranih stvari tipa animirano razvlačenje, proširivanje, sakrivanje, prikazivanje i tome sli..

Sretno.

Puno hvala, kao što vidiš, nov sam u ovome pa i dalje nisam ziher kako sve funkcionira. Probat cu ovaj JQuery.

17 godina
JavaScript/CSS - pomoć?

Osim sto ti jQuery nudi nekakve efekte sa elementima, sto je bitnije,nudi i daleko jednostaviji rad sa objektima uz pomoc jave...

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice