Izrada weba, usporedbe gpu, cpu

poruka: 15
|
čitano: 1.666
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Znam da postoji mnogo stranica na internetu ali evo recimo konkretno ja nisam nasao neke testove da mogu usporediti neku nor 6770 i gtx460 jer jednostavno nema testova od te graficke. Vjerujem da nam ovom forumu ima mnogo korisnika te  da imamo veliki spektar grafickih kartica, od slabih pa do ekstremnih...

Sad mene zanima ima li zainteresiranih za ovaj projekt? Trebao bih programera za jedan jednostavan sajt te naravno korisnike kojima nije tesko odvrtitti neke testove :)

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima, koliki ti je budžet?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Izrada weba, usporedbe gpu, cpu
Slash 666 kaže...

Ima, koliki ti je budžet?

Ako znas raditi, super. Meni sad trebaju i testeri koji bi vrtili te testove pa se cujemo :)

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
15 godina

Podrzavate li ovaj projekt?

12 Da
3 Ne
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FiCoO kaže...

Podrzavate li ovaj projekt?

Samo 2 glasa? :P

15 godina
neaktivan

A nije loš projekt ali problem je u nejednakosti testnog hardvera (proc, matična,memorija). Nemaju svi forumaši isti PC i ta nejednakost će dati vrlo različite rezultate testova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crank1d kaže...

A nije loš projekt ali problem je u nejednakosti testnog hardvera (proc, matična,memorija). Nemaju svi forumaši isti PC i ta nejednakost će dati vrlo različite rezultate testova.

Dobro kazes, ali mislim da ce se naci bar za svaku po 2-3 testa i da ce se onda izvuci neka srednja vrijednost. Mislim da je to jos donekle uredu

15 godina

Ako je netko voljan u pomoci oko izrade weba ili nekim prinosom nek mi se javi na pp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima netko voljan da pomogne u izradi weba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa koliki ti je budžet?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bilo bi poželjno da se kupi domena a hosting može biti i neki besplatni koji nudi 1-2Gb prostora a što se tiče same stranice, može se upotrjebiti neki besplatni CMS (Wordpress, Joomla, Drupal itd.)... mislim da je to najjeftinija solucija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ideja dobra, ali mogučnost realizacije cijelog projekta je jaaako upitna...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Hosting imam ja placeni i odlican je, evo nasao sam i nekoga za web vjerojatno e sad sto je najbitnije za projekt a to su testovi... anketa jedna ;)

Biste li vrtili testove na svojoj grafickoj ili procesoru za ovaj projekt?

5 Da
5 Ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pomazem ak treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nhf, ali cemu sve to, kad prakticki sve graficke i sve cpu imas vec otprije testirano i usporedjeno... evo... http://www.videocardbenchmark.net/

http://www.cpubenchmark.net/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice