Alat za stranicu

poruka: 6
|
čitano: 1.123
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Alat za stranicu

Jedno samo pitanjce, napravio sam jednu igru pa me zanima koji od ovih alata bi najbolje doslo za izradu web stranice:

abobe dreamweaver,

adobe rome

ili html, html5.

hvala unaprijed

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alat za stranicu

Malo je OT, ali može par informacija o igri, ništa preopširno?

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Alat za stranicu
thuglife kaže...

Malo je OT, ali može par informacija o igri, ništa preopširno?

kao air hockey samo nije hokej nego nogomet {#} , dogovorio sam se sa izdavacem (domacim) 80% , bude bila igra na android marketu u ponedjeljak-srijeda

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
14 godina
neaktivan
Alat za stranicu

Aha, gospodin Hrvatski strikes again with his new project. Awesome.

Pa idi HTML/HTML5 kad već znaš što radiš :)

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Alat za stranicu

nekak se odlucio za project rome, jer je na browseru i brze je posto radim na drugoj igri {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Alat za stranicu
Mr.Croatian100 kaže...

Jedno samo pitanjce, napravio sam jednu igru pa me zanima koji od ovih alata bi najbolje doslo za izradu web stranice:

abobe dreamweaver,

adobe rome

ili html, html5.

hvala unaprijed

Ti si malo zalutao, i Dreamweaver kreira HTML kod, i HTML nije alat on je markup!
Kao što ti je kolega rekao, ako znaš HTML, i još bolje, ako znaš i CSS, radi to, naravno poželjno bi bilo ako znaš i JS sa JQ bibliotekom.
Ako ti se neda kodirati, probaj Adobe Muse, ili MS Web Matrix, nisam nikada u njima radio niti namjreavam, ali probaj, ako hoćeš.

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice