Kupio sam si novi laptop sa vistom.....toshiba....e sad, mene zanima zasto meni nece raditi onaj gadget za vrijeme....kad ukucam neki grad, on kaze da taj grad nije pronadjen....cak sam probavao i New York ukucat,....i isto mi nije htijelo....zasto to???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sam si novi laptop sa vistom.....toshiba....e sad, mene zanima zasto meni nece raditi onaj gadget za vrijeme....kad ukucam neki grad, on kaze da taj grad nije pronadjen....cak sam probavao i New York ukucat,....i isto mi nije htijelo....zasto to???
Šta će ti to odi na www.meteo.hr i imaš prognozu za 7 dana...
To nikom neradi.
Šta će ti to odi na www.dhmz.hr i imaš prognozu za 7 dana...
necu to, ovo mi je zgodno, jer na kompu stolnom to koristim, jer mi stalno pise temperatura, ubiti meni je samo zbog temperature,a koji put pogledam i koje ce biti vrijeme, a jako mi je zggodno sto mi je to uvijek na ekranu....kako god...meni to sad jako smeta, sto mi neradi na laptopu!!.....zna li 'ko kakvo rjesenje???
Bolje si skini yahoo widgets i stavi si ovaj weather widget
Bolje si skini yahoo widgets i stavi si ovaj weather widget
hvala...al ja necu taj...ocu bas ovaj...
Meni je radio ali jedan drugi. Fino sam stavio Cres i pokazivao je valjda dobro (vani je bila kiša i on je tako pokazao)
Ovako je to izgledalo
aha....a dobro, jos uvijek ako neko zna rijesenje, nek napise, jer bi vise volio ovaj od viste ORIGINAL!
EDIT: Oly imas fora desktop! 
vidi imaš li najnoviji flash player-meni ga nekad traži
i šta točno upisuješ? jel ide ovako:
I kod mene je isto taj problem. Prije je radio, a u zadnje vrijeme ne.
Moguće da je problem kod onih od kud prima informacije o vremenu.
Imao sam i ja taj i radio je jedno vrijeme (čitaj od kada sam upalio sidebar dok nisam ugasio router). I poslje nije niti proradio pa sam stavio ovaj bio
EDIT
Sada na sedmici upalim taj gadget i stavim Rijeku i radi
da...ma sedmica je ZAKON....ja imam vistu na laptopu samo zato jer sad namjerava upgrejdat na sedmicu za besplatno, a posto je to vista original, dobiti cu legalnu sedmicu free......inace, viste je za mene smece!
Probati ću ga sutra upaliti da vidim ako će raditi