Youtube ne reproducira video

poruka: 14
|
čitano: 10.253
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Youtube ne radi

ovako kad skinem preko yutube-a video na playeru radi ispravno,a na internetu(mozzila) mi steka,slika titra,zvuk (steka).imam laptop max data a7  512mb ram.intel pentium 4.xp SP3 prije je sve radilo a kad sam nasnimao nove vindovse ne radi kako bi trebalo imam sve updatano,sve plug in-e ali ne radi kako bi trebalo.molim pomoc.hvala

beba

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Youtube ne radi
bebafreak kaže...

ovako kad skinem preko yutube-a video na playeru radi ispravno,a na internetu(mozzila) mi steka,slika titra,zvuk (steka).imam laptop max data a7  512mb ram.intel pentium 4.xp SP3 prije je sve radilo a kad sam nasnimao nove vindovse ne radi kako bi trebalo imam sve updatano,sve plug in-e ali ne radi kako bi trebalo.molim pomoc.hvala

Instalirani driveri od grafičke? najnoviji? Instaliran najnoviji flash player?

11 godina
neaktivan
stalno mi steak slika na laptopu
  1. ovako stoje stvari instaliranan je graficak insstaliran je flash i sve je bilo dobro do prije jedno tjedan dana a onda mu je krenilla stekat slika sama od sebe nezz zasto ljudi pomozite 
zzz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: stalno mi steak slika na laptopu
kašpy kaže...
  1. ovako stoje stvari instaliranan je graficak insstaliran je flash i sve je bilo dobro do prije jedno tjedan dana a onda mu je krenilla stekat slika sama od sebe nezz zasto ljudi pomozite 

Koji player? HTML5 ili Flash?

To provjeriš tako da na player klikneš desni klik i ukoliko ti se pokaže zadnja opcija "O HTML5" imaš HTML5, a ukoliko ti se pokaže "About Adobe Flash Player xx.x.xxx.xxx" onda imaš Flash player.

13 godina

Meni ne reproducira video samo zvuk (kod spotova)  {#} i to na nekim spotovima, dok na drugim radi normalno ???

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 21:27 (tomislav10).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Youtube ne reproducira video
tomislav10 kaže...

Meni ne reproducira video samo zvuk (kod spotova)  {#} i to na nekim spotovima, dok na drugim radi normalno ???

Isti problem imam i ja. Izbrisao sam chrome i ponovno instalirao, reinsalirao adobe flash player, obrisao cookies i chache. I opet ništa.

13 godina

Isti problem i preko Chroma i preko IE... zanimljivo ...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Probao sam na IE i Firefoxu, bez problema radi. Samo chrome me muči.

0 0 hvala 0
15 godina

ja sam u Chromu problem crne slike rijesio desni klik na crni ekran  stisnuo About the HTLM5 player u drugom prozoru se otvori stranica

YouTube HTML5 Video Player

na sredini stranice pise : The HTML5 player is currently used when possible.

plavom kvadratu piše: Request the HTLM player

onda treba kliknut na: Request the HTLM player 

i prebaci se u crni kvadrat gdje pise: use the default player

vrati se nazad na youtube i ponovno ucitaj stranicu 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 15:14 (HELIX.D).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Youtube ne reproducira video

Ne pomaže. Zanimljivo da neke ne otvara dok druge spotove reprodicira normalno ...

15 godina

da zanimljivo.ili u postavkama od kartice iskljuci hadversku akceleraciju videa ali neki videjirade sa Request the HTLM player ili use the default player zavisno od spota pa treba stalno saltati 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 18:12 (HELIX.D).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zanimljivo da we sve radilo do prije 10-tak dana. Nisam ništa mijenjao u postavkama. Nadogradio sam flash player, pa sumnjam na njega. Poslije sam ga deinstalirao, ali tad mi nije radio IE (chrom ima svoj player) . Zatim sam ponovo instalirao flash player, ali ne pomaže.

0 0 hvala 0
13 godina

Evo  riješio; prvo sam deinstalirao IE 11 i flashplayer, pa postojeći IE10 nadogradio na IE11. Zatim sam updateao IE11 i skinuo flashplayer. Na Cromu sam zatim uključio HTML5 player. Sad radi youtube na oba pretraživača.

Jedino spedtest.com ne radi na IE 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 13:11 (tomislav10).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja nisam ništa napravio, nisam imao volje. No izgleda da se youtube opametio. Sad sve mogu gledati, bez problema. Očito su napravili neki patch, kad su vidjeli da se žalimo na ovom forumu. {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice