Wireless problem

poruka: 41
|
čitano: 7.624
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Wireless problem
(s)izgoreo kaže...
danijela kaže...

pa kako ce na internet kad nema kabla onda ce valjda prek wirelessa?

Hmmm... a što je ovo? (see pic.)

hehehe...pa kako mislis da pisem ovdje ako nisam spojena zicno :)

inace nisam spojena ak vec idem wireless :)

ok ja restartala, zbrisala virtualne kartice.....i sad, ja to ne mogu provjeriti dal to zapravo radi.

doma sam i trebala bi do faxa otic gdje imam user i pass za wireless spajanje.

ovdje hvatam nekog suseda i konekcija je very good i ne otvara nist, no to i nije problem jer mozda on ima takve postavke .

priblem je bio kaj se on meni ne konektira na faxov wireless ni kod sestre na poslu (uz user i pass) a prije sam bez beda se konektirala i loadala stranice..sto se tih postavki tice nisam dirala nista, jedino kaj znam da je dirano je taj vmware.

tako da cu se koji dan zaletit provjerit dal je to proradilo...a ako nije....ehhhPlač

hvalaa punooo svima

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 22:42 (danijela).
17 godina
neaktivan

Ako nije.. ondak prijeđi na virtualbox umjesto vmware-a :-)

Šalim se..

Javi na kraju kak je prošlo, jer iz ovog odgovora izgleda da ti je susjed bio testni poligon, a to nije dobro mjesto za rješavanje wireless problema na svom teritoriju :D

UTERE SED NE ABUTERE!!!
17 godina
neaktivan
Wireless problem

eh... pa nazovi i pitaj "suseda" da spoji router na internet kako spada... Smijeh

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

eh... pa nazovi i pitaj "suseda" da spoji router na internet kako spada... Smijeh

Možda uopće nije bilo ni do VMWare-a, možda je za se susjed kriv Nevinašce.

UTERE SED NE ABUTERE!!!
16 godina
neaktivan

hehe...da sused je bio tester...koji i nije pouzdanNamigiva

moram do faxa da vidim dal smo kaj napravili....

a i inace dzabe wirelessa ako od suseda nist koristi (do faxa vise ni ne odem)... :)

tj ajd bar me natjerao da se pozabavim time posto sam skuzila da ga hvatam zadnji tjedan, dva Smijeh

16 godina
neaktivan
Prometej kaže...
(s)izgoreo kaže...

ma nije susjed kriv, imam ja tih problema vec par mjeseci..al kazem, on me natjerao da se konacno primim posla :D

17 godina
neaktivan
danijela kaže...

hehe...da sused je bio tester...koji i nije pouzdanNamigiva

moram do faxa da vidim dal smo kaj napravili....

a i inace dzabe wirelessa ako od suseda nist koristi (do faxa vise ni ne odem)... :)

tj ajd bar me natjerao da se pozabavim time posto sam skuzila da ga hvatam zadnji tjedan, dva Smijeh

Već vidim slijedeći post na forumu: "Netko mi krade internet promet, kako zaštiti WLAN" :-D

Srami se Belji se 

Btw.. Nadam se da ti je jasno da se iz routerskih logova jako jednostavno izvadi tko se spajao na njega (ne)ovlašteno..

Nemoj da doborsusjedski odnosi zahlade prije početka zime..

I trebala si reći da ti je susjed bio tester, jer bi do preksutra istraživali u čemu je problem..

Ajde, nadam se da će stvar na kraju profunkcionirati.

UTERE SED NE ABUTERE!!!
17 godina
neaktivan
Prometej kaže...

možda je zli susjed otkačio kabel kad je vidio račune... ma vjerojatno mu se zablesirala konekcija, treba ga restartat, ili da cura nazove t-com da kod suseda ne radi internet pa ako mogu pogledat o čemu se radi... Smijeh

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
16 godina
neaktivan

ma joj znam znamdobra sam ja,, nebum krala ali to moram popravit...

a ne znam kak drugacije kad moram imat i lan i wireless za test, a na faxu kak cu googlat po netu kad nemrem na net. zeznuto je malo.

trebala bi necji laptop jos posudit...ehhh.budem se snasla.tnx

17 godina
neaktivan

Ha čuj, nikad se ne zna na što je T-Com spreman napraviti za dobrosusjedske odnose Smijeh

Ali neću ništa više komentirati, da ne postanem offtopic.

Čekamo ili da susjed resetira router ili da koleg(ic)a forumaš(ica) potvrdi stanje wirlessa..

UTERE SED NE ABUTERE!!!
16 godina
neaktivan

samo da javim da je wireless problem rijesen Cool

hvala jos jednom ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 13:21 (danijela).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice