Ovako evo friško je instaliran windows xp sp2 x64 i nemogu nigdje nači drivere za navedenu internetsku karticu! samo preko kabela se mogu spojiti a preko kabela nemogu jer mi nije dovoljne dužine a i onda mi fali mjesto za jedno računalo...znači samo mi treba link s driverima guglo sam ali ništa!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako postoje, probaj staviti drivere od Viste za dotični model.
Rado bi stavio ali jedan cd s driverima za xp i vistu je došao znači samo driveri i instaliraš na bilo koji windows samo na sisteme x64 neželi evo slika kako izgleda cd kada se uđe u njega! čak mi nije ni drivere od grafičke prihvatio! nVidia PX8600 GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT otišao sam na nVidinu str ali tamo nenađem moj model!
Rado bi stavio ali jedan cd s driverima za xp i vistu je došao znači samo driveri i instaliraš na bilo koji windows samo na sisteme x64 neželi evo slika kako izgleda cd kada se uđe u njega! čak mi nije ni drivere od grafičke prihvatio! nVidia PX8600 GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT otišao sam na nVidinu str ali tamo nenađem moj model!
Evo i ja imam identičan problem s tom karticom isto mi sve kao i na toj slici! i mene zanima kako da to rješim!
Probajte s besplatnim programom Device Doctor, možda on nađe u svojoj bazi.
Probajte s besplatnim programom Device Doctor, možda on nađe u svojoj bazi.
Hvala ti! daj bože da uspije!
http://driverscollection.com/?file_cid=38933940507e917826e925791e1
Ovi driveri rade za 64-bitnu Vistu. Mislim da bi mogli raditi i na xp-u.
EDIT: za grafu probaj ove drivere
Ovak za drivere od wirelessa kaže neki path da traži izgleda kao igrica koja ima 2 cd-a i onda traži drugi cd!
Grafulja sređena samo mi ostaje još wireles molim vas pomoziteeeeeeee oni vista x64 driveri mi nemogu pomoč! nepomaže ni doctor drive ili kak se vceč zove!
A koja je to uopće kartica, koji proizvođač?
Neznam koji proizvođač ali mislim da je onaj cynon jer ime cd-a kad ga ubacim u pc ovo piše CN-WF511
Neznam koji proizvođač ali mislim da je onaj cynon jer ime cd-a kad ga ubacim u pc ovo piše CN-WF511
Evo ovo je ta kartica ja ju imam istu taku link
Evo ovo je ta kartica ja ju imam istu taku link
Hehe imam i ja identičnu i nije cynon nego canyon
- chip je RT5252L, driver skini, zajednička verzija za 32-64 i nadaj se da radi. Naravno, moraš omogućiti instalaciju necertificiranih drivera, inače win jednostavno ignorira i ispravan driver. Oprez, ne-forsirati jer pogrešna verzija može srušiti windoze.
- chip je RT5252L, driver skini, zajednička verzija za 32-64 i nadaj se da radi. Naravno, moraš omogućiti instalaciju necertificiranih drivera, inače win jednostavno ignorira i ispravan driver. Oprez, ne-forsirati jer pogrešna verzija može srušiti windoze.
De nam reci kako da omogućimo? i hvala na upozorenju!
-MyComputer/properties/hardware/driver signing... -recimo na warning.
(inače, 64 bitni OSevi nedozvoljavaju 'prljave' drivere, s razlogom)
Kartica ima Ralink 2500 chipset. Probaj sa drajverima od Ralinka: http://www.ralinktech.com/support.php?s=1
Sređno hvala svima neznam za ono drugog matu dal mu radi net al meni radi!
Toooooooooooooooooooo radi i grafa i nettttttttttttttttttttt
E sad mi trebaju od iste internetske kartice driveri za Windows 7 Enterprise x64 originalne drivere neče!
Bok ljudi...imate možda i za mene kakvo rješenje....
imam isto takvu wireless karticu...e sada javlja se sljedeći problem...kada npr skidam nešto z mreže ili recimo sa torrenta onda mi obično komp zašteka..:D.....ali en dokraja nego samo na par sekundi i onda se to ponavlja tako dugo dok se ne disconektam ....ima možda ko kakav prijedlog????
Bok ljudi...imate možda i za mene kakvo rješenje....
imam isto takvu wireless karticu...e sada javlja se sljedeći problem...kada npr skidam nešto z mreže ili recimo sa torrenta onda mi obično komp zašteka..:D.....ali en dokraja nego samo na par sekundi i onda se to ponavlja tako dugo dok se ne disconektam ....ima možda ko kakav prijedlog????
Čuj čujem za taj tvoj problem po prvi put imam tu karticu več 3 godine i nikad mi se to nije događalo hajd reci koji win imaš ma reci nam cjelu konfiguraciju...ovako hajde opet napravi da ti počne štekat i stisni crtl+alt+delete (odi u task manager) i vidi koji proces ti troši naj više procesor i ugasi taj proces pa vidi hoče štekat i skidat!
Čuj čujem za taj tvoj problem po prvi put imam tu karticu več 3 godine i nikad mi se to nije događalo hajd reci koji win imaš ma reci nam cjelu konfiguraciju...ovako hajde opet napravi da ti počne štekat i stisni crtl+alt+delete (odi u task manager) i vidi koji proces ti troši naj više procesor i ugasi taj proces pa vidi hoče štekat i skidat!
ovako win xp prof. service pack 3
proc intel celeron 1.6 Ghz(živi shit:))
2gb rama
Ge Force 8600Gt
sad mi baš neće zaštekati kad ja hoću...:D..
čak sam razmišljao zamjeniti grafu i wireless karticu...reko možda port je**....
probat ću kad mi zašteka prema savjetu...tnx za sada..:D
ovako win xp prof. service pack 3
proc intel celeron 1.6 Ghz(živi shit:))
2gb rama
Ge Force 8600Gt
sad mi baš neće zaštekati kad ja hoću...:D..
čak sam razmišljao zamjeniti grafu i wireless karticu...reko možda port je**....
probat ću kad mi zašteka prema savjetu...tnx za sada..:D
Čuj nikaku grafu mjenjat il Ocaj taj proc il stavi drugi!
ma nisam mislio mijenjat grafu nego imam samo dva pci porta reko da zamijenim mjesta graf i wireless kartice...:D
Hahahahahhahahaha ovaku provalu još nikad nisam ćuo! pa kako ti misliš iz PCI-E ulaza stavit grafu u PCI ulaz?
ma nisam mislio mijenjat grafu nego imam samo dva pci porta reko da zamijenim mjesta graf i wireless kartice...:D
Hahahahahhahahaha ovaku provalu još nikad nisam ćuo! pa kako ti misliš iz PCI-E ulaza stavit grafu u PCI ulaz?
hehehehe...nzm valjda z čekićem......hehehe...:D:D