Windows live messenger

poruka: 23
|
čitano: 7.194
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

kadgod  otvorim taj messenger pojavi se poruka:  the procedure entry point CreateInfoWindow could not be located in the dynamic link library MSOERT2.dll

onda maknem, pojavi se još par puta, pa se smiri i nestane ali za to vrijeme radi messenger sasvim super osim kaj nervira to pojavljivanje na ekranu.. ne kužim baš kaj se događa i na kaj se to ipak odnosi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

šta je toliki problem reinstalat tako mali programcic ako ti se javlja greska, to ti moze uzeti max 3 min barem meni tako sad,...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Windows live messenger
buky kaže...

šta je toliki problem reinstalat tako mali programcic ako ti se javlja greska, to ti moze uzeti max 3 min barem meni tako sad,...

Nisu se svi rodili na kompu :D
Bolje biti pocetnik nego n00b
17 godina
neaktivan
aujeszki kaže...

kadgod  otvorim taj messenger pojavi se poruka:  the procedure entry point CreateInfoWindow could not be located in the dynamic link library MSOERT2.dll

onda maknem, pojavi se još par puta, pa se smiri i nestane ali za to vrijeme radi messenger sasvim super osim kaj nervira to pojavljivanje na ekranu.. ne kužim baš kaj se događa i na kaj se to ipak odnosi.

Evo ti taj dll pa probaj zamjeniti, eventualno reinstaliraj MSN ili pogledaj odličnu alternativu - Pidgin.
Zatvorite prozore. linuxzasve.com
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

so funny.... pa naravno da sam sve makla pa probala opet..i još je tuuu....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

Ponovna instalacija windowsa će to 100%  riješiti .

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

buh, još ću na kraju instalirati taj pidgin, ionak mi teško koordinirat svim tim messengerima.. ko će pamtit di je ko---Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Black Vision kaže...

pa kakav je to savjet? vjerojatno hoće rješiti problem, ali mislim da nema smisla reinstalirati win radi tog programa...
Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...
Black Vision kaže...

pa kakav je to savjet? vjerojatno hoće rješiti problem, ali mislim da nema smisla reinstalirati win radi tog programa...
 Najjednostavniji i najefikasnijiSmijeh
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 13:35 (Black Vision).
17 godina
neaktivan
Black Vision kaže...
reservoir dog kaže...
Black Vision kaže...

Najjednostavniji i najefikasnijiSmijeh
 ni jedno ni drugo... mislim bez uvrede, ali iako nisam ponudio nikakav savjet u vezi problema, zaista mislim da autor/ica teme nema namjeru reinstalirati W radi ovoga.
Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

ma samo se zahebavamSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
aujeszki kaže...

Messinger verojatno se "kolje" sa Outlookom ili Outlook Expressom.
U messingeru probaj da (od)chekiras opciju koja ce ti pokazivati samo kontakte iz messingera a ne iz Outlooka/Outlook Express 
0100110001100001011110100110000101110010011101010111001100100000010011000110111101101110011001110010000000110001001110010011011100110010
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

e, to je već ideja.. sigurno neću reinstalirati windowse radi toga...Smijeh al, hvala na savjetu, namjera se računa lol....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

nemogu se prijaviti i kaže da je greška u ključnim priključcima i dns-u.ŠTA JE TO???

a šifra greške je 80077ee7

šta da radim???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

LJudi pa nećemo mi googlat umjesto vas. Otvori browser i praši.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows live messenger

Vec sam u jednoj slicnoj temi napisao.

Miranda, Pidgin, Trillian, Digsby... toliko odlicnih programa, a svi zapeli za Live Messengera (ma sve je to stvar ukusa)

Ja osobno izbrisao i onu osnovnu verziju koja dode s Windowsima, i to sa smjeskom na licu. =)

"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2008 21:48 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows live messenger

evo samo da ne otvaram novu temu, odlučio sam postaviti pitanje ovdje, što znači ovo? pogledajte sliku

Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A da pokusas staviti strelicu iznad toga??? Mzda skuzis da ti pise da kontakt ima nove informacije na profilu....

Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
16 godina
neaktivan
Bocky kaže...

A da pokusas staviti strelicu iznad toga??? Mzda skuzis da ti pise da kontakt ima nove informacije na profilu....

pa normalno da sam stavio strelicu iznad toga i piše mi samo nešt (pogl. sliku). al ok. sad znam
Hello World!
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Bocky kaže...

pa normalno da sam stavio strelicu iznad toga i piše mi samo nešt (pogl. sliku). al ok. sad znam
 Sad si pokazao na covjeculjka i kaze ti da kliknes na njega za interakciju,a ona zvijezdica znaci nove informacije....
Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
17 godina
Windows live messenger

U biti znači da je taj kontakt nešta promijenio, tj. dodao neku novu informaciju...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bocky kaže...
jurluk kaže...
Bocky kaže...

Sad si pokazao na covjeculjka i kaze ti da kliknes na njega za interakciju,a ona zvijezdica znaci nove informacije....
 pa stavio sam kursor na tu zvjezdicu, ali se u screenshotu kursor ne vidi
Hello World!
17 godina
protjeran
Windows live messenger

Klikni na zvjezdicu, a i on ti ne pokazuje što je novo nego trebaš pogleadti cijeli profil i sam vidjeti što je novo.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice