Windouz 7 problem zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 961
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Windouz 7 problem

Ok, evo problema. Kupio sam novi komp, bez windowsa snimljenog jer sam vech skinio win7, upalim ga , sve ok radi, udjem u bios stavim da boota sa čitača i pokrenem intalaciju, sve prodje ok i govori restarting pc in 10 sec, sve ok za sada. No kada ga je restarto dodje mi do onoga press any key to boot from cd or dvd, normalno se treba čekati da to prođe i da pokrene widouz, ali meni stoji na tome, jednostavno neće se pokrenit sa "press any key blablaa", kada izbacim dvd van i dodje do tog mjesta, naravno ne izbaci tu poruku ali samo stoji crn ekran i neće se pokreniti, dvd sve valja sve uredno radi, jedino sad nisam siguran jel problem softverski i hardverski ;P, i neće mi pokrenit bios opet, kao da tipkovnica neradi vise, probao sam mjenjati tipkovnice, sa ps/2 i usb ulazima ali opet neće, jel neko možda zna sto treba napraviti, (i da nesmijem otvarati kučište jer je pod garancijom :S)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windouz 7 problem
Djubre kaže...

Ok, evo problema. Kupio sam novi komp, bez windowsa snimljenog jer sam vech skinio win7, upalim ga , sve ok radi, udjem u bios stavim da boota sa čitača i pokrenem intalaciju, sve prodje ok i govori restarting pc in 10 sec, sve ok za sada. No kada ga je restarto dodje mi do onoga press any key to boot from cd or dvd, normalno se treba čekati da to prođe i da pokrene widouz, ali meni stoji na tome, jednostavno neće se pokrenit sa "press any key blablaa", kada izbacim dvd van i dodje do tog mjesta, naravno ne izbaci tu poruku ali samo stoji crn ekran i neće se pokreniti, dvd sve valja sve uredno radi, jedino sad nisam siguran jel problem softverski i hardverski ;P, i neće mi pokrenit bios opet, kao da tipkovnica neradi vise, probao sam mjenjati tipkovnice, sa ps/2 i usb ulazima ali opet neće, jel neko možda zna sto treba napraviti, (i da nesmijem otvarati kučište jer je pod garancijom :S)

ja mislim da ipak tebi nevalja Win 7

AKO SAM NEŠTO NAPISA ILI POMOGA ODMA STAVI HVALA TO JE NAREDBA JESI ČU!!!!!!!!!!!!!!!!!Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
protjeran
Windouz 7 problem

problem je sto sad uopce nemogu pokrenit instalaciju jer tipkovnica se neće pokrenit ;S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windouz 7 problem

Vidi u BIOS-u da li ti je uključena opcija za USB tipkovnicu meni je tako bilo s ovom pločom iz ''Moj PC'' dok nisam uključio tu opciju u BIOS-u. Tebi neće ni s PS/2 pa ne znam, ali ipak vidi u BIOS-u za USB tipkovnicu je li ta opcija uključena (postoji li?), pa ako nije uključena uključi ju jer možda je u tome kvaka.

We don't need no educatio/ We don’t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice