Volume Scala Win !0
- poruka: 15
- |
- čitano: 2.023
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli u pitanju laptop?
Poštovanje, nakon nadogradnje sa W8 na W10, od strane microsofta, nakon instalacije na laptopu HP 650, odmah sam uočio problem sa pokazivačem(miš) jer zamrzne se na par sekundi, te moram prstom po pločici micati 3-4 sek. da se odmrzne, i tako svaki put kad želim pomaknuti kursor. Dali netko zna zašto se to događa. Napominjem da toga nije bilo dok je bio W8.
Poštovanje, nakon nadogradnje sa W8 na W10, od strane microsofta, nakon instalacije na laptopu HP 650, odmah sam uočio problem sa pokazivačem(miš) jer zamrzne se na par sekundi, te moram prstom po pločici micati 3-4 sek. da se odmrzne, i tako svaki put kad želim pomaknuti kursor. Dali netko zna zašto se to događa. Napominjem da toga nije bilo dok je bio W8.
Nije od strane Microsofta već od strane tebe, ako baš moramo gurati pasiv. Nisi ga u Microsoft nosio na nadogradnju.
Reinstaliraj upravljački program za dodirnu ploču. Također, probaj događa li se isto i s nekim USB mišem.
Dodirna ploča... :D nhf na otu, mei je ovo presmješno, morao sam si prevest u glavi na engleski da skužim o čemu se radi.
a kae to dodirna ploča?
a kae to dodirna ploča?
Touchpad.
Mene zanima dali je tu skalu moguće dodati na win 7?
Mene zanima dali je tu skalu moguće dodati na win 7?
Sumnjam. Imaš je već u drugačijem obliku na sustavu Windows 7.
Jeli u pitanju laptop?
Da Acer 7730z
Htjela bih ti pomoći, ali ne mogu jer nemam dovoljno informacija. Možeš li mi reći koji je laptop u pitanju?
Laptop je ACER 7730z 17,3" I nakon svega to ostaje ,znaci novi driveri za touchpad ali nije pomoglo za sad nista ..
Laptop je ACER 7730z 17,3" I nakon svega to ostaje ,znaci novi driveri za touchpad ali nije pomoglo za sad nista ..
- TP nije povezan s audio mixerom..
VGA ili Audio driver moraju biti uzrok ili HW-senzor.. možda neki utils hotkey.. (možda tako povezano s TP).
Skidao si ovdije? ... od win8-10.. ako driver nije za konkretni OS + certificiran, neće instalirati. Moraš u (nazovimo, slično, safemodu) ponovno pokretanje (+shift) i odabrati F7... čitaj.
- TP nije povezan s audio mixerom..
VGA ili Audio driver moraju biti uzrok ili HW-senzor.. možda neki utils hotkey.. (možda tako povezano s TP).
Skidao si ovdije? ... od win8-10.. ako driver nije za konkretni OS + certificiran, neće instalirati. Moraš u (nazovimo, slično, safemodu) ponovno pokretanje (+shift) i odabrati F7... čitaj.
Da skidao sam sa te stranice drivere i na njima nema za win10<i pokusao preko safe moda instalirati i nista nisam uspio ..Kako god bilo Hvala jos jednom na pomoci .!
- što nisi uspio.. (nije safe mod, nego ... mod koji dozvoljava instalaciju necertificiranog drivera..).
- ako baš neće, skini noviji realtekov driver (bilo bi dobro pogledati konkretan audio chip..) ili od nekog drugog notebooka (može acer ili bilo koji brand, važan je samo chip-driver, s tim zapravo acer nema veze..).
- drugi dio, ako nije krivac audio driver (neka nekompatibilnost..) pansa da je za sve krivac video driver, vga iscrtava sys.forme pa i mixer... sve od mousepointera nadalje. Tako da ima smisla probati drugi (noviji-bolji-kompatibilniji driver).
.. a sama greška je vrlo neobična, pa je moguć i mehanički problem tipki .. ili utilsa koji se o tome brine. (a takav utils je acerov.. i tu može biti problem ako nema verzije za win8-10, često samo 32bitni itd jer je app, nije pravi driver..). No možda može desni klik-install u compatabilitymodu..
ne samo napisati 'neće'.. nego što neće, koja poruka.. probati na više načina. Pa do tog da imaš lošu win-install verziju, pribaviti novi ISO.