Hmmm imaš ti virusa. Brisi i sad...
eto izbrisao sam sve sto mi je ocitao i još sam 2 puta skenirao i nije nista nasao.....
Najsigurnije ti je napravit back up svih dokumenata koje koristiš,i napravit novu instalaciju windowsa i čisti format HDD-a,da budeš 100% siguran,Nod 32, je daleko najbolji antivirus danas,samo ga trebaš znat postavit.Najbolje koristi eset smart security suite 4.0, ili a nod 32 sa dobrim firewallom i mallwareom.
Uzmi ovu kombinaciju 3 antivirusa koji prave ultimate protection
Uzmi Kaspersky Internet Security 2009 ili 2010
Uzmi i Malware bytes
i na kraju Spy Sweeper
Ta tri antivirusa mogu raditi zajedno a pored toga sve sto udje u tvij racunar nestane.
Ja sam pomocu njih poslao u k**** oko 30 virusa mozda i vise ali su mi ostavili tragove jer sam tad koristio 2008 verziju bez ta dva ostala pa mi se sje*** komp ali kad je dosao komp sa popravke imao sam ta tri antivirusa stvarno su super.
Uzmi i Malware bytes
i na kraju Spy Sweeper
ova dva boldana nisu antivirusi
Uzmi i Malware bytes
i na kraju Spy Sweeper
ova dva boldana nisu antivirusi
oni si anti malware i anti spyware
pa sta oni mogu zajedno raditi i svaki ima nesto sto drugi nema pa je super osiguranje
pa sta oni mogu zajedno raditi i svaki ima nesto sto drugi nema pa je super osiguranje
joj, ma znam ja to, ali ti si rekao da uzme tu "kombinaciju 3 antivirusa", a to nisu antivirusi. samo skeneri
nije mi baš jasno,ima noda-nema..
napadni ga s ovim,ne znam koliko je žilav..
napadni ga s kasperskym,taj besplatni neće baš da počme skenirati kad ti je komp zaražen,rus kolje za ne virovati