Virus na usb-u

poruka: 10
|
čitano: 4.030
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Virus na usb-u

pokupio sam virus na usb.

jednom sa ga formatirao obrosali su mi se neki virusi ali neki su ostali nemogu ih obrisat probo sam sa nod32 i neće a što je najgore virus se razmnožava i ima imena kao što su k******

jel postoji neko rješenje il da ga bacim??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Virus na usb-u

Baci ga xD, šalim se naravno, probaj ih pobrisat sa nekim drugim programom avast ili avira

16 godina
neaktivan
ja123789 kaže...

pokupio sam virus na usb.

jednom sa ga formatirao obrosali su mi se neki virusi ali neki su ostali nemogu ih obrisat probo sam sa nod32 i neće a što je najgore virus se razmnožava i ima imena kao što su k******

jel postoji neko rješenje il da ga bacim??

Ako je sa USB sticka zaražen, skeniraj sa Avira i Malwarwbytes, Nakon skeniranja i još formatiraj ga i još skeniraj sa Avirom da utvrdiš da nema virusa.  Meni otkad preko usb a već dugo nisam imao antivirusne programe pa se zarazila s usb. Otkad sam stavio Aviru i Malwarebytes i onda više nije nijedan virus nije nađeno, pokazuje dobra zaštita. Ako si pržio na CD isto pravilo vrijedi i skeniraš na CD. Postoji ako program skine Lako kad virus sakriven na usb pa kad spremaš na CD i tako lako zarazi na ostale kompa.

Nenad
17 godina
Nello kaže...

Ako je sa USB sticka zaražen, skeniraj sa Avira i Malwarwbytes, Nakon skeniranja i još formatiraj ga i još skeniraj sa Avirom da utvrdiš da nema virusa.  Meni otkad preko usb a već dugo nisam imao antivirusne programe pa se zarazila s usb. Otkad sam stavio Aviru i Malwarebytes i onda više nije nijedan virus nije nađeno, pokazuje dobra zaštita. Ako si pržio na CD isto pravilo vrijedi i skeniraš na CD. Postoji ako program skine Lako kad virus sakriven na usb pa kad spremaš na CD i tako lako zarazi na ostale kompa.

Jel ovo Google translate il sta?

hmmm...
17 godina
Virus na usb-u

evo pa malo temeljito procitaj cemu ovo sluzi, za sve buduce stickove koje budes imao.

http://www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/usbvaccine/

sto je to autoran.inf i kakve to veze ima sa kernelom windowsa i puta koji iskoristavaju tvorci malwera

http://research.pandasecurity.com/panda-usb-and-autorun-vaccine/

+ ovo

http://www.myantispyware.com/2009/01/08/flash-disinfector-free-autoruninf-trojans-removal-tool/

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 12:33 (torrente).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

Jel ovo Google translate il sta?

Prvo, nije google translate. Drugo, moj slučaj sam riješio, pa dijelim vama kako sam riješio.

Nenad
14 godina
protjeran
Virus na usb-u

Imao sam ja još gore,na micro-sd kartici u mobitelu pokupio sam neki je*eni virus pa sam morao sve obrisati,sad sam ponovno stavio sve mape imenovao sve i radi,od tog dana pazim što skidam,ili samo snimam s programom pjesme...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virus na usb-u

pokusaj ga formatirati iz linux-a. meni nikad nije ostalo nista.

0 0 hvala 0
15 godina
Virus na usb-u

imam problem.. sad neznam jeli je do usb-a ili pc al usb uvijek prepoznaje ko zlonamjerni. napravio sam clean windows install i skeniro komp i formatiro usb i sve je ok, i dok izvadim usb i stavim ga opet pokazuje poruku da ima virus, ali kad je taj usb u mome kompu ne pokazuje virus nakon sto ga formatiram (ono gore je frendov komp), jel ima ko ideju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 14:18 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Virus na usb-u
maxy0 kaže...

imam problem.. sad neznam jeli je do usb-a ili pc al usb uvijek prepoznaje ko zlonamjerni. napravio sam clean windows install i skeniro komp i formatiro usb i sve je ok, i dok izvadim usb i stavim ga opet pokazuje poruku da ima virus, ali kad je taj usb u mome kompu ne pokazuje virus nakon sto ga formatiram (ono gore je frendov komp), jel ima ko ideju?

Formatiraj USB u DVB/T uređaju (linux) {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice