svaki put kada pustim pjesmu preko programa počne nešto "pucketati i šumiti" u pozadini pjesme.....mislio sam da je bas ali nije jer kad sam tga isključio(bas) i dalje je "pucketalo"....
hvala unaprijed
svaki put kada pustim pjesmu preko programa počne nešto "pucketati i šumiti" u pozadini pjesme.....mislio sam da je bas ali nije jer kad sam tga isključio(bas) i dalje je "pucketalo"....
hvala unaprijed
Da nemas neki efekt ukljucen?
nemam ništa...sve sam probao....ide pjesma i sve je super i samo odjednom počinje "šumiti i krčiti" u pozadini...
Pretpostavljam da si probao vise pjesama! Ako je samo na jednoj znas i sam..
Pa pogledaj kakve izlaze koristi vdj, imas li karticu sa vise izlaza probaj neki drugi. Ako imas obicnu zvucnu, to jesti integriranu, pogledaj koji je chipset i vidi na netu ima li vdj problema s njim..
I ja imam problema ovih dana, spojio novu zvucnu na komp i na traktoru mi otada ne rade fader i efekti..ne znam sta je.
I meni zna krčiti nekad dok mičem crossfader, al to je gusarksa verzija pa nije ni čudo.
Ma da..ja gledam da si kupim ovo. Samo nikako da nadjem koliki broj aktivacija imas, ako je ogranicen ne bih kupovao.
http://co.native-instruments.com/index.php?id=4101&prid=32&redirected=1
Imas problema sa latencijom.
Premotaj na 4:52 i napravi dalje sve kako lik objasnjava.Sto je ona manja to ce vam ici krcav zvuk. Znaci malo je povecajte i sve 5. Veca latencija ce vam smetati samo ako koristite vanjski mixer ili dvije zvucne-jedna za sluske a jedna za vanjski zvuk.
e HVALA....smao sam to trebao složiti u programu...HVALA :)
malo nevezano za temu...
moje pitanje je, da li se može skinuti virtual dj sa rapishare ili sl. (da ga ne kupujem!) ?
i to sam sredio....instaliro sam nove windowse i sve to radi :) kako treba :)