Šta da napravim da mi taj Usb stick za mobilni internet proradi na windowsima 10 pošto nikako neće. Na tmobile stranici je internet manager samo za windowse 8 i 8.1 nema za windowse 10. Ali sam našao na stranici od huaweia Mobile partner se zove program koji se može koristit na win 10 ali ja to ne znam namjestit? uglavnom nikako da mi proradi internet na tom usb sticku a kad sam imao win 7 sve je super radilo molim pomoć
USB stick Huawei E3131
- poruka: 5
- |
- čitano: 3.810
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebao bi ti raditii ugrađeni Windows alat za spajanje na net. Spoji USB, sačekaj da ti instalira drivere i pokušaj se spojiti. Također ne bi bilo loše da na nekom starijem OSu preko Internet Managera makneš PIN s SIM kartice.
Sad nije kod mene laptop ali probat cu se spojit tako kako ti kazes makar sam vec pokusao i nije islo. Ali znas mozda ti ili netko kako treba konfigurirat mobile partner znaci ovako to izgleda to je neka slika sa interneta nije moja ali zanima me samo kako treba to ispunit sta treba pod apn upisat probao sam sa htgprs.hr i mislim da Internet.ht.hr ne mogu se sjetit tocno.
Sad nije kod mene laptop ali probat cu se spojit tako kako ti kazes makar sam vec pokusao i nije islo. Ali znas mozda ti ili netko kako treba konfigurirat mobile partner znaci ovako to izgleda to je neka slika sa interneta nije moja ali zanima me samo kako treba to ispunit sta treba pod apn upisat probao sam sa htgprs.hr i mislim da Internet.ht.hr ne mogu se sjetit tocno.
Nazovi službu za korisnike oni će ti reć šta upisati.