Uninstall problem

poruka: 6
|
čitano: 1.314
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Uninstall problem

Ovako, prije nego sto sam formatirao C: drive zbog win na D: sam imao instalirane igrice. Poslije toga su naravno svi podaci na D: ostali tu pa tako i igrice. Kako je add/remove programs bio prazan zaključio sam da su igrice deinstalirane, ali da su folderi ostali. Ali slucajno sam probao pokrenuti igrice i one rade, nije mi jasno kako. Onda sam se ja sjetio da sam ih instalirao na D: ali ih sad svejedno zelim izbrisati a neznam gdje da to napravim. Ako otvorim na igrici setup pise samo install, ako odem u add/remove nema ih tamo, ako odem u registry editor nema ih ni tamo. Gdje su te igre i kako da ih se rjesim?kako uopce rade?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uninstall problem

Desni klik -> Delete

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uninstall problem

Meni su isto igre instalirane na D particiju al skoro uvijek ti igre prilikom instaliranja stave nesto na C particiju kao sto su sejvovi,screenshotovi itd.Glavni dio igre ti je instaliran na particiju koju si ti odredio prilikom instalacije.Ako zelis izbrisati igre jednostavno desni klik na folder gdje ti je instalirana igra i delete.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
Uninstall problem

samo ih obrises kao i bilo koji drugi file(sliku,mp3 ili bilo sto drugo).deinstaliras ih ako su jos uvjek oni windowsi na kompu pod kojima su bile i instalirane igre

jer se onda igre brisu i iz registrya itd...

znaci sad ih mozes obrisati kao bilo koji drugi file jer ih nema u registryju,kad bi tako brisao igre koje si i instalirao pod istim windowsima u registryju bi ti ostajalo smece.kuzis?

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Uninstall problem

Kuzim. Samo mi nije jasno ako su vec ostali samo folderi za izbrisat kako onda igrica radi? ali nije mi to toliko vazno.Bitno je da sam se ja njih rijesio. Puno hvala.

17 godina
Uninstall problem

normalno da radi.pa instaliranje ti je samo kopirnje datoteka na disk,nista posebno,samo sto se jos i dodaju podaci u registry,start menu ili my documents o igri.

znaci to sto imas na    D disku slobodno mozes si sprziti na dvd i ako budes htio igrti poslje samo kopiras ponovo na disk i pokrenes iz tog foldera ili napravis  shortcut na desktop i to je to.

postoje neke prednosti ovakvog nacina cuvanja igara,npr.ostanu ti sve sacuvane pozicije u igri ili otkljucana oruzija itd... ali samop ako igra to ne sprema na c disk

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 17:04 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice