Titranje ekrana-Pomoć!

poruka: 12
|
čitano: 3.586
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Titranje ekrana-Pomoć!

Vec duze vremena imam ovaj komp i nikad nisam imao nikakvih problema. Ali nedavno mi je ekran poceo titrati dok igram neke igre. To titranje se javlja u nekim igricama u kojima se prije nije javljalo, i javlja se samo dok mi je igra u fullscreen modu. kada stavnim na windowed mod titranje prestaje ali je jako iritantno igrat tako. Pokusao sam razne nacine da popravim to: update drivera, update windowsa, mjenjanje VSynca u igrama, mjenjao sam gotov se postavke. Molim vas da mi date neke savjete ako znate o cemu je rijec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Titranje ekrana-Pomoć!
OverClocked kaže...

Vec duze vremena imam ovaj komp i nikad nisam imao nikakvih problema. Ali nedavno mi je ekran poceo titrati dok igram neke igre. To titranje se javlja u nekim igricama u kojima se prije nije javljalo, i javlja se samo dok mi je igra u fullscreen modu. kada stavnim na windowed mod titranje prestaje ali je jako iritantno igrat tako. Pokusao sam razne nacine da popravim to: update drivera, update windowsa, mjenjanje VSynca u igrama, mjenjao sam gotov se postavke. Molim vas da mi date neke savjete ako znate o cemu je rijec.

- preniski su ti 2d clokovi - samo ti to moze biti - povecaj te klokove kroz MSi after burner ili gpu tweak

15 godina
PR0MATRAC kaže...
OverClocked kaže...

- preniski su ti 2d clokovi - samo ti to moze biti - povecaj te klokove kroz MSi after burner ili gpu tweak

Teško da je do toga, ne radi kartica na 2d clockovima dok je u igri.

Banalna stvar...jesi provjerio temperaturu kartice?

Počne li titranje čim startaš igru?

13 godina
protjeran
bradonja_85 kaže...
PR0MATRAC kaže...
OverClocked kaže...

Teško da je do toga, ne radi kartica na 2d clockovima dok je u igri.

Banalna stvar...jesi provjerio temperaturu kartice?

Počne li titranje čim startaš igru?

- ja sam dao odgovor u slucaju da ima trganje i titranje Slike za virjeme dok NEIGRA IGRE !!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 15:53 (PR0MATRAC).
15 godina
Koliko sam ja skužio iz posta titranje se događa samo u igrama.
13 godina
protjeran
bradonja_85 kaže...
Koliko sam ja skužio iz posta titranje se događa samo u igrama.

da vidim da pise tako - ali ja sam tako rijesio isti problem samo za vrijeme dok nisam igrao - i jos jedan kolega sa foruma mi je potvrdio da je i on tako rjsio problem - pa sam napisao nek covjek proba - te sitnice su obicno povezane i jedna rjesava problem druge 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 1:19 (PR0MATRAC).
12 godina
neaktivan

Možda iz nekog razloga treba samo postaviti veći prioritet procesa igre? Svakako probaj to, zahtjeva nekoliko sekundi vremena.

17 godina
Titranje ekrana-Pomoć!

Koji monitor je u pitanju?

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Titranje ekrana-Pomoć!

Mislim da je sve u redu sa grafickom (mozda neke postavke nisu u redu)jer na nekim zahjevnijim igrama kao sto su Assassin's Creed III ne titra, a na nekim jednostavnijim kao Warcraft III titra, tako da mislim da su neke postavke ili neka komptibilnost. I temperatura Graficke mi se vrti oko 50°C

Monitor:Samsung SMB2030N

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 13:59 (OverClocked).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Titranje ekrana-Pomoć!

Provjeri jel ti refresh rate u Windowsima postavljen na 60 Hz i u igrama isto. Mora biti 60 Hz.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Windowsi su mi na 60Hz kao i u igrama ali isto me zeza dok sam u fullscreenu

13 godina
protjeran
OverClocked kaže...

Windowsi su mi na 60Hz kao i u igrama ali isto me zeza dok sam u fullscreenu

podigni 2 d i 3 d kolkove, podigni refresh rate i ukljuci v sync - pa javi sta je bilo

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 1:37 (PR0MATRAC).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice