The file is possibly corrupt. The file header...

poruka: 2
|
čitano: 1.178
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ponekad mi se prilikom paljenja računala zna pojaviti poruka "The file is possibly corrupt. The file header cheksum does not match the computed cheksum."

U tom slučaju bih pritisnuo gumb za restart i nakon toga bi se windowsi svaki put normalno pokrenuli. Mislim da se problem javlja u prosjeku jednom il dvaput mjesecno i to samo kad idem upalit komp, a palim ga svaki dan. To je i jedini problem koji imam s računalom, sve ostalo radi glatko. Zna li netko što bi moglo biti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

The file is possibly corrupt.The file header cheksum does not match the computed checksum.

koristim win7 i hocu da preinstaliram novu instalaciju,namestim first boot device CD-DVD.Startuje i pojavi se crni ekran gde izvestuje Press any key kako i treba zapoceti instalaciju odaberem SPACE....pa pojavi se drugi prozor gde izvestuje The file is possibly corrupt.The file header cheksum does not match the computed checksum..i nece da pokrene instalaciono CD windows/a.Instalaciju pravim na laptop DELL latitude D820 na kome je radio moj unuk i sam je instalirao win 7  a ne razume se mnogo.Mislim da je napravio novu instalaciju na vec postojecu a da pri tom nije izbrisao prethodnu verziju pa stavio samo instalaciono cd i pokrenuo.U particiju D pokazuje da ima fajlova a kada otvorim pise da je folder prazno i nema nicega.Molim za pomoc.. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice