Prije par dana računalo mi se samo od sebe zblokiralo, restartala sam sve je bilo ok onda se opet smrznulo. Nakon restarta više se nije Vista nije htjela podići pa sam isključila računalo na onaj gumb otraga, nakon par minuta upalim i radi....sve dok se opet nije smrznulo. Nakon toga nikako više nisam uspjela dignuti računalo pa sam pokušala instalirati Xp. 2 puta sam formatirala disk na kojemu je bila vista instalirana ali nikako nisam uspjela počet proces instalacije xp-a stalno se javljala poruka da ne može podići sistem. Na kraju sam ubacila Vistu i instalirala bez problema, slozila sve programčeke, pregledala komp... nema virusa... 2 dana je ok radio i danas nakon kaj sam ga ostavila dugo upaljenog opet se zblokirao, nije se dao podići sistem restartom nego tek nakon što sam isključila na onaj gumbič otraga pustila par minuta i upalila i sve radi kak treba.
Ne znam kaj da radim, dal da opet reinstaliram Vistu ili ne znam u čemu bi mogao biti problem...
I nikako mi nije jasno zbog čega nisam mogla instalirati Win XP na formatiranu particiju, a Vistu sam uspjela bez problema...
Pozdrav :)