Prije 4-5 dana mi se pojavio ovaj problem.
Potpuno nasumično mi se smrzne kursor na djelić sekunde, varira između možda desetinke i pola sekunde. Događa se potpuno nasumično, nekad zalaga svakih par sekundi, nekad par minuta. Događa se i u igrama i u windowsima. Kad se kursor odmrzne nastavlja sa pozicije na kojoj se smrznuo, dakle ne uzima u obzir pomicanje miša dok je bio smrznut. U najekstremnijim slučajevima laga, kursor nestane sa ekrana na pola sekunde do sekundu. Miš radi normalno na drugim kompovima.
Mijenjao sam usb portove, brisao drivere, reinstall chipset drivera - ista stvar.
Gledao sam u task manageru da li se što događa kada zalaga - ništa zanimljivo, niti cpu usage raste, niti hdd activity, sve potpuno normalno. Nisam našao sumnjivih procesa.
Ništa drugo osim kursora ne laga. Npr u igrama fps ne pada, komp se ne smrzava jedino je kursor problem.
Ništa značajno nije instalirano u zadnje vrijeme.
Ima li tko ideju?
EDIT: Ako npr. vučem mišem neku ikonu po desktopu i u tom trenutku mi zalaga - kursor nestaje, ikona ostaje u zraku. Kada lag prođe kursor se vrati, ikona je još uvijek u zraku i mogu je nastaviti micati, ali moram kliknuti da bih je otpustio. Nije bitno što sam je otpustio dok je miš bio smrznut. Eto još jedan detalj