Dakle, u posljednje vrijeme mi se to zna desiti pogotovo kad sam na internetu, tj. kad otvaram novi link.
Sve bloka, tako da je restart jedino riješenje.
Da li tko ima kakvih naznaka što biti?
Dakle, u posljednje vrijeme mi se to zna desiti pogotovo kad sam na internetu, tj. kad otvaram novi link.
Više je mogućih rješenja:
-1.Naći dobar antivirus i očistiti komp od virusa
-2.Očistiti nepotrebne stvari sa harda(komp je spor ako je memorija prepunjena)
-3. i najbolje:Reinstalirati windows
mozda graficka u qurcu?
Mogao si napisati barem koji OS koristiš? Koji browser? Koji firewall, ako ga ikako korstiš?
Dešava se samo kad si na netu? Skeniraj s nekim AV programom.
Pomozite narode.Nehotice sam obrisala kantu za smeće i ne mogu je vratiti nazad ,pa Vas lijepo molim pomozite mi da riješim problem.Nemojte me pitati kako se to dogodilo ,jer ni ja gotovo neznam,namjesto empty ja kliknula delete i nema kante,sad već pola dana pokušavam da je vratim ali je nema i ne mogu je naći a negdje je.Hvala Vam Bakaba
Os je vista bussnies X64, prošao sam s antivirusom AVG 8.5 (free), i nije našao ništa. Firewall ne koristim, tj. koristim ovaj od windowsa, također i njegov defender. Grafička je integrirana nvidia 6100. Jel' postoji mogučnost da je hard pun, pa zato bloka?
sve od nabrojanog je moguće,skini neki drugi antivirusni program probaj s njime,a nebi bilo loše ni da očistiš malo taj kompjuter naročito ako nije dugo to rađeno.
Meni se isto na starom kompjuteru to događalo i problem je bio u matičnoj.
Evo maloprije se opet desilo. iTunes je svirao internet radio i odjednom se zablokira i zvuk( uz iritirano trzanje ttttt....) i miš. Sve stane. Komp je poprilično nov( ima manje od godinu)
Evo maloprije se opet desilo. iTunes je svirao internet radio i odjednom se zablokira i zvuk( uz iritirano trzanje ttttt....) i miš. Sve stane. Komp je poprilično nov( ima manje od godinu)
Malware pronašao jedno trojana jednog hijack i adware-a 50-ak :) Hvala
e ja ti preporucujem winxp ali realtec oni su na dvd i jako su dobri i nemoj gledat sto su sp2 jer ti to nema veze
to ti govorim iz iskustva ja sam ti onaj od likova sto su probali sve win na svijetu sto se mogu naci ako ti mogu pomoci da dodjes do njih ja ih imam broj mog tel ti je 443130 igor šenolt veliki grđevac pa das mi adresu ja ti ih posaljem s tima vindovsima nemas beda javi mail igor.senolt1@hotmail.com
Probaj doći do Task Manager sa Ctrl+Alt +Del te u njemu zatvori blokirani program.
e ja ti preporucujem winxp ali realtec oni su na dvd i jako su dobri i nemoj gledat sto su sp2 jer ti to nema veze
to ti govorim iz iskustva ja sam ti onaj od likova sto su probali sve win na svijetu sto se mogu naci ako ti mogu pomoci da dodjes do njih ja ih imam broj mog tel ti je ...igor šenolt veliki grđevac pa das mi adresu ja ti ih posaljem s tima vindovsima nemas beda javi mail ....
Ma ja sam zadovoljan i ovima koje mi je čika Gates dao!
I ne petljam se ja nigdje, već imam pravo pitati a ti isto tako imaš obavezu dati argumente, ako je potrebno, za ono što izjaviš!
sorry za OT... ali on prestaje.. TU.
Pomozite narode.Nehotice sam obrisala kantu za smeće i ne mogu je vratiti nazad ,pa Vas lijepo molim pomozite mi da riješim problem.Nemojte me pitati kako se to dogodilo ,jer ni ja gotovo neznam,namjesto empty ja kliknula delete i nema kante,sad već pola dana pokušavam da je vratim ali je nema i ne mogu je naći a negdje je.Hvala Vam Bakaba
je...b... ja hocu pomoc covijeku a vi svi serete bezveze imas jednu verziju win i mislis da je najbolja a ja ih imam nekoliko i ja sad nemam pojma pa nebi bezveze lupo al ozbiljno ta verzija je jako brza i sa punim hardom nema nikakvih bugova ni gresaka jednostavno je ok cak i xp novije verzije nije toliko dobro napravljen internet je brz i nema stekanja otvara odma stranice ma bezveze vam pricam kad tu ima jako pametnih hakerasa:::)))))