Smrzavanje kompa?

poruka: 19
|
čitano: 5.339
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Smrzavanje kompa?
pitanje

Dakle, u posljednje vrijeme mi se to zna desiti pogotovo kad sam na internetu, tj. kad otvaram novi link.

Sve bloka, tako da je restart jedino riješenje.

Da li tko ima kakvih naznaka što biti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Smrzavanje kompa?

Više je mogućih rješenja:

-1.Naći dobar antivirus i očistiti komp od virusa

-2.Očistiti nepotrebne stvari sa harda(komp je spor ako je memorija prepunjena)

-3. i najbolje:Reinstalirati windows

Tomislav
16 godina
neaktivan
Smrzavanje kompa?

mozda graficka u qurcu?

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 15:55 (Maxy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smrzavanje kompa?

Mogao si napisati barem koji OS koristiš? Koji browser? Koji firewall, ako ga ikako korstiš?

Dešava se samo kad si na netu? Skeniraj s nekim AV programom.

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kanta za smeće

Pomozite narode.Nehotice sam obrisala kantu za smeće i ne mogu je vratiti nazad ,pa Vas lijepo molim pomozite mi da riješim problem.Nemojte me pitati kako se to dogodilo ,jer ni ja gotovo neznam,namjesto empty ja kliknula delete i nema kante,sad već pola dana pokušavam da je vratim ali je nema i ne mogu je naći a negdje je.Hvala Vam Bakaba

Biserka Tadić
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 18:00 (bakaba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smrzavanje kompa?
autorov komentar

Os je vista bussnies X64, prošao sam s antivirusom AVG 8.5 (free), i nije našao ništa. Firewall ne koristim, tj. koristim ovaj od windowsa, također i njegov defender. Grafička je integrirana nvidia 6100. Jel' postoji mogučnost da je hard pun, pa zato bloka?Neodlučan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sve od nabrojanog je moguće,skini neki drugi antivirusni program probaj s njime,a nebi bilo loše ni da očistiš malo taj kompjuter naročito ako nije dugo to rađeno.

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
17 godina
neaktivan
Smrzavanje kompa?

Meni se isto na starom kompjuteru to događalo i problem je bio u matičnoj.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smrzavanje kompa?
autorov komentar

Evo maloprije se opet desilo. iTunes je svirao internet radio i odjednom se zablokira i zvuk( uz iritirano trzanje ttttt....)  i miš. Sve stane. Komp je poprilično nov( ima manje od godinu)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
čova kaže...

Evo maloprije se opet desilo. iTunes je svirao internet radio i odjednom se zablokira i zvuk( uz iritirano trzanje ttttt....)  i miš. Sve stane. Komp je poprilično nov( ima manje od godinu)

Kao prvo,skini si Malware bytes i Avira free a taj nesretni AVG  deisntaliraj,pa ako se još bude to događalo možda je do neke komponente.....
17 godina
neaktivan
Smrzavanje kompa?
autorov komentar

Malware pronašao jedno trojana jednog hijack i adware-a 50-ak :) Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dakle, u posljednje vrijeme mi se to zna desiti pogotovo kad sam na internetu, tj. kad otvaram novi link.

Sve bloka, tako da je restart jedino riješenje.

Da li tko ima kakvih naznaka što biti?

e ja ti preporucujem winxp ali realtec oni su na dvd i jako su dobri i nemoj gledat sto su sp2 jer ti to nema veze

to ti govorim iz iskustva ja sam ti onaj od likova sto su probali sve win na svijetu sto se mogu naci ako ti mogu pomoci da dodjes do njih ja ih imam broj mog tel ti je 443130 igor šenolt veliki grđevac pa das mi adresu ja ti ih posaljem s tima vindovsima nemas beda javi mail igor.senolt1@hotmail.com

16 godina
neaktivan

Probaj doći do Task Manager sa Ctrl+Alt +Del te u njemu zatvori blokirani program.

16 godina
neaktivan
CASSPER kaže...

e ja ti preporucujem winxp ali realtec oni su na dvd i jako su dobri i nemoj gledat sto su sp2 jer ti to nema veze

to ti govorim iz iskustva ja sam ti onaj od likova sto su probali sve win na svijetu sto se mogu naci ako ti mogu pomoci da dodjes do njih ja ih imam broj mog tel ti je ...igor šenolt veliki grđevac pa das mi adresu ja ti ih posaljem s tima vindovsima nemas beda javi mail ....

O čemu ti pričaš? Kakvi su to xp realtec windowsi? Gluposti pišeš?
prvi put čujem za takvo nešto...
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 15:21 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
O čemu ti pričaš? Kakvi su to xp realtec windowsi? Gluposti pišeš?
prvi put čujem za takvo nešto
sta se petljas tamo gdje ti nije mijesto realtec je lik koji ih je nasnimio i kompletirao ako te zanima daj adresu i ja cu ti ih poslati da se uvijeris ako ima jos netko ko nevjeruje dajte adrese ja cu ih svima sprzit i poslat jebes 10,15dvd ako mogu pomoc nije bed ni nikva caka samo volim kad smo svi zadovoljni svojim windowsima
16 godina
neaktivan
Smrzavanje kompa?

Ma ja sam zadovoljan i ovima koje mi je čika Gates dao!Smijeh

I ne petljam se ja nigdje, već imam pravo pitati a ti isto tako imaš obavezu dati argumente, ako je potrebno, za ono što izjaviš!

sorry za OT... ali on prestaje.. TU.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 18:31 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CASSPER kaže...

ako te zanima daj adresu i ja cu ti ih poslati da se uvijeris ako ima jos netko ko nevjeruje dajte adrese ja cu ih svima sprzit i poslat jebes 10,15dvd ako mogu pomoc nije bed ni nikva caka samo volim kad smo svi zadovoljni svojim windowsima
 A da daš oglas u  Plavi oglasnik?CoolBogataš
16 godina
neaktivan
RE: kanta za smeće
bakaba kaže...

Pomozite narode.Nehotice sam obrisala kantu za smeće i ne mogu je vratiti nazad ,pa Vas lijepo molim pomozite mi da riješim problem.Nemojte me pitati kako se to dogodilo ,jer ni ja gotovo neznam,namjesto empty ja kliknula delete i nema kante,sad već pola dana pokušavam da je vratim ali je nema i ne mogu je naći a negdje je.Hvala Vam Bakaba

Po tome koliko ja znam na kati za smeće nema opcija delete.(mozda virus).
mp14
16 godina
neaktivan
Smrzavanje kompa?

je...b... ja hocu pomoc covijeku a vi svi serete bezveze imas jednu verziju win i mislis da je najbolja a ja ih imam nekoliko i ja sad nemam pojma pa nebi bezveze lupo al ozbiljno ta verzija je jako brza i sa punim hardom nema nikakvih bugova ni gresaka jednostavno je ok cak i xp novije verzije nije toliko dobro napravljen internet je brz i nema stekanja otvara odma stranice ma bezveze vam pricam kad tu ima jako pametnih hakerasa:::)))))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice