Slab gpu ussage u igrama

poruka: 6
|
čitano: 761
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Slab gpu ussage u igrama

evo konkretno imam ovaj problem, ali mi se nejvalja u svim igrama

evo npr: nfs the run, crysis 2, mafia 2, max payne 3 rade super i gpu ussage je ovijek 95%+

ali zato npr. ac brotherhood, revelations, shift1 i 2 rade kao gov*o, gpu ussage bude 50-70% nikad vise, fps je igriv ali zasto imati 35-45fps u shift 2 kad mogu imati 60 na 1440x900 jel? isto vrijedi za ac-ove, recimo revelations je stalno oko 30fps, gpu ussage 50%

a u svim tim igrama mi je cpu ussage na 50-70%, znaci nije bottleneck, zanimljivo da ove frosbite 2 igre rade super uvijek, kao npr bf3, nfs the run

ako netko ima neki prijedlog bio bih zahvalan

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slab gpu ussage u igrama

dat cu ti savjet...pusti se toga...ionako neces primjetit razliku izmedu 40 i 60 fps zbog ljudskog oka

moze ti bit da igre imaju los crack ili da su jednostavno neoptimizirane

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 13:01 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Re: Slab gpu ussage u igrama
domac5 kaže...

dat cu ti savjet...pusti se toga...ionako neces primjetit razliku izmedu 40 i 60 fps zbog ljudskog oka

Ma nemoj, igraj bad company 2 na 40 i 60 i vidjet ces da je razlika ogromna.

Na 40 je igrivo ali vec se primjeti da lagga i nije glatko dok na 60 klizi i puno je ugodnije igrati.

14 godina
protjeran
Tyberius_Prime kaže...
domac5 kaže...

Ma nemoj, igraj bad company 2 na 40 i 60 i vidjet ces da je razlika ogromna.

Na 40 je igrivo ali vec se primjeti da lagga i nije glatko dok na 60 klizi i puno je ugodnije igrati.

tocno, ali sa bc2 nemam problema, igram mp i gpu ussage konstantno 95+% sve max out pri 1440x900 uvijek 50+fps, klizi, bas je ugodno igrat

dok recimo shift 2 nije ugodno igrat pri 30fps, zna cesto doc na 30, isto mi je u cod 4 i mw2, gpu ussage 70%, ali opet imam stotinjak fps-a pa mi nesmeta

14 godina
protjeran
Slab gpu ussage u igrama

Ili je igra lose optimizirana ili ti mozda fali neki patch za igru. Provjeri jel igra updejtana na zadnju verziju pa potrazi patch ako postoji.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Tyberius_Prime kaže...

Ili je igra lose optimizirana ili ti mozda fali neki patch za igru. Provjeri jel igra updejtana na zadnju verziju pa potrazi patch ako postoji.

vidit cu sad, probat cu 1.2 za nfs shift, 135mb, mora da je nes bolje

i zanimljivo da test drive unlimited 2 radi super, unatoc tome sto se smatra neoptimiziranim

EDIT: za shift 1 nepomaze nista patch

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 14:21 (MARKOcVp).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice