Skype problem

poruka: 9
|
čitano: 4.176
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Skype problem

kad pišem slova s kvačicama on mi umjesto čćšđž izbacuje hijeroglife, u svemu ostalome normalno piše, jedino u skypu malo zafrkava

lijep pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skype problem

evo da ne otvaram i ja imam problem sa znakovima. danas sam čistio tipkovnicu (nisam skido tipke nego samo krpom ogozdo) i slučajno sam valjda upro neke tipke dok mi je skype bio otvoren. i sad su mi se poremetili č-; ć-' ž-\ đ-[ š-[   -/  +-=   '- -  i td. i z=y. y=z. može pomoć? to mi se dešava samo u skypeu

http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_42259
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skype problem

Pogledaj kraj sata gdje piše HR, tj. trebalo bi pisati HR, a možda piše EN. Ako piše EN klikni na to i odaberi HR, tada bi trebalo biti sve u redu.

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skype problem

nije to bilo, nisam noob, tipkovnica mi je podešena na hrvatski gledao sam , uglavnom sad nakon nakon što sam ga ponovo upalio sve je normala. nezz stvarno šta je bilo.

http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_42259
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skype problem

ne izbacuje mi slova č i ć...dok se slova š i ž vide... u cemu je problem???

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skype problem

nezna nitko??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skype problem

jel to samo na skypu!?

control panel->regional and language options->languages->details->settings->jel postavljena tipkovnica na hrvatski?
   jesi nešto slučajno stiskala na tipkovnici,kad se to desilo,daj još malo podataka danygirl..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 21:33 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skype problem

rijesila sam problem...nanovo sam ga instalirala

hvala ipak :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Skype se sam od sebe isključi

znači pitanje da ne otvaram novu temu u posljednje vrjeme iman mnogo problema s skaypom jednostavno se sam isključi ali i ne samo meni ima tu ljudi s kojima pričan a ne živimo u istom mjestu a nemamo ni iste pc i oc eto možda neko zna ili ima sličan problem  virusi i trojani nisu u pitanju isproba san isti skayp na potpuno novom lapu i nakon minutu dvje on se isključi

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice