kad pišem slova s kvačicama on mi umjesto čćšđž izbacuje hijeroglife, u svemu ostalome normalno piše, jedino u skypu malo zafrkava
lijep pozdrav
kad pišem slova s kvačicama on mi umjesto čćšđž izbacuje hijeroglife, u svemu ostalome normalno piše, jedino u skypu malo zafrkava
lijep pozdrav
evo da ne otvaram i ja imam problem sa znakovima. danas sam čistio tipkovnicu (nisam skido tipke nego samo krpom ogozdo) i slučajno sam valjda upro neke tipke dok mi je skype bio otvoren. i sad su mi se poremetili č-; ć-' ž-\ đ-[ š-[ -/ +-= '- - i td. i z=y. y=z. može pomoć? to mi se dešava samo u skypeu
Pogledaj kraj sata gdje piše HR, tj. trebalo bi pisati HR, a možda piše EN. Ako piše EN klikni na to i odaberi HR, tada bi trebalo biti sve u redu.
nije to bilo, nisam noob, tipkovnica mi je podešena na hrvatski gledao sam , uglavnom sad nakon nakon što sam ga ponovo upalio sve je normala. nezz stvarno šta je bilo.
ne izbacuje mi slova č i ć...dok se slova š i ž vide... u cemu je problem???
hvala
nezna nitko??
jel to samo na skypu!?
control panel->regional and language options->languages->details->settings->jel postavljena tipkovnica na hrvatski?
jesi nešto slučajno stiskala na tipkovnici,kad se to desilo,daj još malo podataka danygirl..
rijesila sam problem...nanovo sam ga instalirala
hvala ipak :)
znači pitanje da ne otvaram novu temu u posljednje vrjeme iman mnogo problema s skaypom jednostavno se sam isključi ali i ne samo meni ima tu ljudi s kojima pričan a ne živimo u istom mjestu a nemamo ni iste pc i oc eto možda neko zna ili ima sličan problem virusi i trojani nisu u pitanju isproba san isti skayp na potpuno novom lapu i nakon minutu dvje on se isključi