Screensaver pomoć

poruka: 5
|
čitano: 1.682
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
SCREENSAVER hhhheeeelllllpppppppp

pozz! ljudi help!  imam problem koji mi se javlja prilikom postavljanja postavki za screensaver..npr--downloadam neki od screensavera i instaliram ga na komp..podesim  sve postavke,,kliknem apply zatim ok..podesim sve sto treba i to je to..ali nakon odredjenog vremena screensaver mi se ne pojavljuje..-vrcanjem ponovno na postavke screensavera..tamo gdje se biraju screensaveri mi je oznaceno "none" ali ja to oznacio nisam,nego neki drugi screensaver npr.earth screensaver koji sam downloudao..dakle on mi se ne pojavljuje--nego nakon sto sve postavim svaki put mi se bez obzira sto ja postavim sve postavke normalno i kako treba uvijek mi se u rubrici gdje se biraju screensaveri pojavljuje " none"..jedine screensavere koje mogu imati su oni od samih windowsa..sto da napravim..sto jos mogu podesiti u postavkama? da li zna netko odgovor* hvala

0 0 hvala 0
18 godina
Screensaver hhhhhhhhheeeeeelllllpppppp

Pa na kolko minut ti je slozeno da se bude pojavil? Tam izaberi screensaver i stisni preview

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Screensaver hhhhhhhhheeeeeelllllpppppp

ma jesam..al bez obzira na sve kako god sve podesio i kad kliknem apply..uvijek mi izbaci "none" bez obzira kako narihtao bilo koji screensaver..osim onih koji su u samim windowsima a nisam ih downlodao..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Screensaver pomoć

Da ne otvaram novu temu, Može pomoć oko WINDOWS XP My pictures Slideshow.

Kako podesit u registru da slike pokaziva redom a ne NASUMIČNO-random?

Koliko sam bio na Xp-u , to me još nije zanimalo!?

Probao sam sa promjenom naziva 34 slike, u nazive SL1,SL11,SL111,SL2,SL222.... ali bez uspjeha. Opet ide 'random'{#}

Ako netko zna kako...ali bez drugih screensavera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Screensaver pomoć
Žohar kaže...

Da ne otvaram novu temu, Može pomoć oko WINDOWS XP My pictures Slideshow.

Kako podesit u registru da slike pokaziva redom a ne NASUMIČNO-random?

Koliko sam bio na Xp-u , to me još nije zanimalo!?

Probao sam sa promjenom naziva 34 slike, u nazive SL1,SL11,SL111,SL2,SL222.... ali bez uspjeha. Opet ide 'random'{#}

Ako netko zna kako...ali bez drugih screensavera.

....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice