RAM - prevelika upotreba

poruka: 15
|
čitano: 1.714
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RAM - prevelika upotreba

Kad upalim racunalo upotreba rama mi je na 50&-60% smatram da to bas i nije u redu.

Kod pokretanja racunala ujedno mi se pokrenu; driveri za tipkonicu i misa, antivirus(neznam da li je vazno-Avast),

spybot SD resident i nesto u vezi sa zvukom...

s takvom upotrebomm racunalo mi je uspoenoo...kako to rijesiti?

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: RAM - prevelika upotreba
Maxy kaže...

Kad upalim racunalo upotreba rama mi je na 50&-60% smatram da to bas i nije u redu.

Kod pokretanja racunala ujedno mi se pokrenu; driveri za tipkonicu i misa, antivirus(neznam da li je vazno-Avast),

recimo s tune apom iskljućiš programe koji su ti nepotrebni a dižu se s vindovsima eto
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
neaktivan
giga kaže...
Maxy kaže...

recimo s tune apom iskljućiš programe koji su ti nepotrebni a dižu se s vindovsima eto
 Netriba mu tune up, moze ccleanerom, jednostavnije je. A moze i priko win-a...
Je, je, aha...
16 godina
protjeran
Fowix kaže...
giga kaže...
Maxy kaže...

Netriba mu tune up, moze ccleanerom, jednostavnije je. A moze i priko win-a...
 a sad netriba ovo ili ono glavno da napravi što triba nevažno koji program
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
neaktivan
RAM - prevelika upotreba

kako mislite iskljuciti programe koji se dizu s vindovsima, pa rekao sam da ih ima samo  pet i koji su se do sada dizali i sve je bilo u redu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koliko imas rama

16 godina
neaktivan
dogman kaže...

koliko imas rama

1 GB
16 godina
neaktivan
RAM - prevelika upotreba

Počisti komp od virusa i gamadi, očisti registry i nepotrebne datoteke te defragmentiraj disk...moglo bi pomoći...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 17:06 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maxy kaže...
dogman kaže...

koliko imas rama

1 GB
 Pa šta je tu čudno.Ako imaš 1Gb znači da ti OS troši nekih 512Mb što je potpuno normalno.
Moja preporuka stavi još jednu gigu.
Gigabyte X48 DS4,Intel Core Q6600(3,6Ghz-OC),Patriot viper 2x4Gb(1066Mhz-OC),XFX HD4870xxx+HD4850,WD VelociRaptor 150Gb(SISTEMSKI)+640Gb Samsung spinpoint F1,Coolermaster CM690.
16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Počisti komp od virusa i gamadi, očisti registry i nepotrebne datoteke te defragmentiraj disk...moglo bi pomoći...

Skenirao sam ga dva puta, nista nije nasao(s avastom), pobrisao sam sve nepotrebne datoteke,
Koji program da koristim za ocistiti registry?
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Maxy kaže...
dogman kaže...

koliko imas rama

1 GB
 Pa šta je tu čudno.Ako imaš 1Gb znači da ti OS troši nekih 512Mb što je potpuno normalno.
Moja preporuka stavi još jednu gigu.
 I prije sam imao jedan GB, pa mi nije stekao i upotreba je bila znatno manja.
16 godina
neaktivan
RAM - prevelika upotreba

Tebi neče niti jedan program pomoči.Pri dizanju OS troši najviše resursa.U današnje doba je 1Gb RAM-a premalo.

Gigabyte X48 DS4,Intel Core Q6600(3,6Ghz-OC),Patriot viper 2x4Gb(1066Mhz-OC),XFX HD4870xxx+HD4850,WD VelociRaptor 150Gb(SISTEMSKI)+640Gb Samsung spinpoint F1,Coolermaster CM690.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RAM - prevelika upotreba

Gledajte, nije problem u tome sto je 1GB premalo, problem je u tome sto mi prije par dana racunalo nije stekalo, nimalo.

Sad mi treba 7sek da otvori Firefox.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maxy kaže...

Gledajte, nije problem u tome sto je 1GB premalo, problem je u tome sto mi prije par dana racunalo nije stekalo, nimalo.

Sad mi treba 7sek da otvori Firefox.

jel ti spybot uključen u start up-u(tea timer)to guta ram,to isključi.. a ovo s firefoxom ni nije jasno..šta 7sek?
17 godina
RAM - prevelika upotreba

O kojem se operativnom sustavu radi? Ako je win7 il' vista, to je normalno. Ali naslučujem da govorimo o xp-u, jel?

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice