Problemi sa SP3

poruka: 3
|
čitano: 1.182
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problemi sa SP3

Mislim da su vraćene defaultne postavke (da bira automatski) u Control Panel>Network Connections>Properties od Local Area Connection>Properties na Internet protocol (TCP/IP)

Kod mene su 3 kompa i jedan laptop spojeni na jedan HUB (DSL je u router modu) i IP adrese tih kompova su npr. 192.168.1.2-192.168.1.5 a default gateway npr. 192.16.1.1, provjeri možda trebaš tude podesiti postavke ako imaš više kompova...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 17:20 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problemi sa SP3

Neka napravi update od LAN kartice i driver od modema.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi sa SP3
FireRaven kaže...

Poštovanje, moj brat bi htio instalirati SP3 da bude u toku, ali kada ga instalira ne radi mu internet... Zašto? Jel ima neko rješenje? Hvala,

Andrija.

Javite se u korisnicku sluzbu da vam kazu koje IP adrese da stavite u LAN za IPv4 protokol
I kod mene nakon instalacije SP3 na cisti Win XP SP2 LAN-u je trebalo jako dugo vremena da dode na svoje ..i tako kaon svakog restarta ili nakon budenja iz stand by rezima 
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice