pozdrav svima koji zavire! Ovako, komp mi je dosta dugo radio normalno, pa je sistem s vremenom počeo da malo šteka..
Rekoh si, došlo vrijeme za novi... I tako ja dignem bez probl. na novo sistem Xp Sp3. Ali prije dizanja u C particiji mi je od ne znam kuda stigla nekakva mapa,
koja je u svojstvima bila prazna a istovremeno pokazivala da mi je uzela 10 giga prostora. 100 puta sam ju probao obrisati i neće (zabranjena operacija). Pa sam Googlao i načitao se o nekakvim alatima koji 100% brišu datoteke, stvari, svašta nešta.I tako skinem i probam dosta njih ali Unlocker mi je sj.... stvar! Stavio mapu na brisanje i reseta mi se komp (normalno)
I pri dizanju on kao obriše, što čisto sumnjam, ali kako je nešto obrisao reseta mi ga opet i prikaže ovo -> windows root>/ system32/hall.dll missing ili corupt nešto !!!!
Komp mi je stariji ali radi bez problema Sdram.... Onda sam dobio naputak da počistim disk s LLF-tom. Što mi je nemoguća misija, jer ne mogu pristupiti windowsu, neće niti preko safe mode niti jedne druge opcije.... Molim za pomoć!!!! Hvala