Problem s Xp-om

poruka: 7
|
čitano: 1.327
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s Xp-om

pozdrav svima koji zavire! Ovako, komp mi je dosta dugo radio normalno, pa je sistem s vremenom počeo da malo šteka..

Rekoh si, došlo vrijeme za novi... I tako ja dignem bez probl. na novo sistem Xp Sp3. Ali prije dizanja u C particiji mi je od ne znam kuda stigla nekakva mapa,

koja je u svojstvima bila prazna a istovremeno pokazivala da mi je uzela 10 giga prostora. 100 puta sam ju probao obrisati i neće (zabranjena operacija). Pa sam Googlao i načitao se o nekakvim alatima koji 100% brišu datoteke, stvari, svašta nešta.I tako skinem i probam dosta njih ali Unlocker mi je sj.... stvar! Stavio mapu na brisanje i reseta mi se komp (normalno)

I pri dizanju on kao obriše, što čisto sumnjam, ali kako je nešto obrisao reseta mi ga opet i prikaže ovo -> windows root>/ system32/hall.dll missing ili corupt nešto !!!!

Komp mi je stariji ali radi bez problema Sdram.... Onda sam dobio naputak da počistim disk s LLF-tom. Što mi je nemoguća misija, jer ne mogu pristupiti windowsu, neće niti preko safe mode niti jedne druge opcije.... Molim za pomoć!!!! Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s Xp-om

Cek jel ti za system32 missing sere za vrijeme bootanja ili normalno na desktopu , uglavnom vjerovatno si izbriso system32 umjesto te mape , a system32 su windowsi pa ti preporucam nove windowse , al ti preporucam da jos malo pricekas mozda da cekas nekog iskusnijeg od mene da ti kaze sta bi bilo dobro napraviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s Xp-om

ma ni ne digne mi sistem ne može.... nego u samome startu to prikaže i stane...!!?!?!??

15 godina
neaktivan
Problem s Xp-om

uh sto si ti napravio... :)

predlazem ponovno instaliranje windowsa, cuo sam da se mogu preko nekih bootabilnih usbova, pa evo cekam da netko iskusniji odgovori....do tada necu nista predlagati...

ili jednostavno kupi MALI OGLASNIK i nazovi broj od nekog informaticara koji je strucniji od nas.... (moj prijedlog) ;)

uzivaj ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s Xp-om

...nema ti drugo nego nanovo instalirati windows uz obavezno brisanje i kreiranje C particije...Cool

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s Xp-om

Ima jurra pravo , novi windowsi i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem s Xp-om

To se i meni događalo prije isto sa Windows XP SP3,ali zanemari nšta nije opasno kod toga nego kao što je i ostatak foruma rekao punkeš nove Windowse i to je to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice