Problem sa VLC playerom

poruka: 3
|
čitano: 2.628
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa VLC playerom

Da li neko zna kako da rijesim ovaj problem, naime kad pokrenem neki video na VLC playeru pojavi mi se ova slika Slika1), tona ima i ide normalno ali slike nema, zaparvo pojavi se ovo kao sto je na slici,ili pokaze sledecu gresku kao na slici (2), dok na nekom drugom playeru (GOM, WMP, ili MPC- MC), sve radi savrseno, dali nesto nedostaje , neki kodak ili nesto u postavkama treba promjeniti, ako neko zna molim odgovor!!! Unaprijed hvala!!!

vlc test video vlc test video
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 0:16 (amadeus007).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Problem sa VLC playerom

Pozdrav,

probaj instalirati drukčiji set codeca, npr, ja koristim godinama k-lite codec pack (standard) a opet neki dan nisam mogao gledat neku .mkv datoteku u gomu jer mi je falio AC3 Filter. Ti odaberi full ili mega verziju pa možda budeš imao sreće.

http://codecguide.com/download_kl.htm

Sretno i javi rezultate!

18 godina
moderator
Re: Problem sa VLC playerom

Je li ti VLC instalirao i svoj plug-in za Firefox? Probaj restartati računalo pa onda pokreni VLC, bez da si prije toga pokrenuo Firefox (ili neki drugi preglednik, ako se VLC integrira i u druge preglednike). Vjerojatno dolazi do kakve interferencije između VLC-ovog plug-ina za web-preglednike i samostalnog VLC playera - možda istovremeno pokušavaju pristupiti resursima grafičke kartice koje ne mogu istovremeno koristiti ili tako nešto. Probaj deinstalirati plug-in za web-preglednike. Možda u igru gdje ulazi i Flash.

Zašto mora biti baš VLC? Probaj PotPlayer ako ti ovi koje si naveo nisu dobri. Ne razumijem tu opčinjenost VLC-om.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice