Problem u učitavanju

poruka: 5
|
čitano: 948
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem u učitavanju

Igram malo Undercover (iz dosade) i dođem do nekog dijela staze gdje slika poplavi, camera se zumira na auto i učitava one iza zgrade 10ak sekundi.

Kasnije igram malo FarCry2 i dođem do djela kada u mapi dođe neka velika trokutasta rupa, kao bug ili glitch... i rekoh nemam kamo ići osim ravno (takav dio mape) i kada sam došo do te rupe igra se smrzne i pojavi se ona značka za "Loading..." i ona se vrti i vrti...................

Kao da mi je problem što imam malo rama (2gige, 800mhz; i to je po mom sasvim dovoljno).

P.S.       Nije me bilo oko tjedan dana doma, a ostavio sam komp bez stranice na kućištu. Je li možda problem prašina (ali je ja ne vidim da se nakupila)?

P.S.(2)   PRije oko tjedan i 2-3 dana sam komp dc sa 3.0 na 2.8Ghz i malo spustio voltažu da mi se proc ne grije puno, što je i uspjelo (provjerio sam preko Everesta, 40°C, prije na 60) i još uvijek mi je stabilan Winz. Jel smanjena voltaža proca utječe na Ram?

I još ću napomenuti da sam skinuo CCleaner i očistio i "očisti" i "regitry", pa rekoh, da možda u Winzima nešto nedostaje...

Jel se ovaj problem može riješiti? Molim vas, želim se normalno igrati. Mršti se

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem u učitavanju

Dobro bi mi došlo više ideja, nitko više?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem u učitavanju

jel to samo u igrama,ili i kod gledanja filmova ili youtuba...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem u učitavanju

Pri kraju sam s paketom pa nisam na youtubeu.

Ali da treba sekunda-dvije više za otvaranje podataka (filmova) u kompu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem u učitavanju
Hex kaže...

Dobro bi mi došlo više ideja, nitko više?

Probaj napravit defragmentaciju ali ne sa defragmenterom ugradjenim u Windowse nego nekim drugim kao npr. Auslogics disk defrag pa vidi dal se dalje isto desava.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice