Igram malo Undercover (iz dosade) i dođem do nekog dijela staze gdje slika poplavi, camera se zumira na auto i učitava one iza zgrade 10ak sekundi.
Kasnije igram malo FarCry2 i dođem do djela kada u mapi dođe neka velika trokutasta rupa, kao bug ili glitch... i rekoh nemam kamo ići osim ravno (takav dio mape) i kada sam došo do te rupe igra se smrzne i pojavi se ona značka za "Loading..." i ona se vrti i vrti...................
Kao da mi je problem što imam malo rama (2gige, 800mhz; i to je po mom sasvim dovoljno).
P.S. Nije me bilo oko tjedan dana doma, a ostavio sam komp bez stranice na kućištu. Je li možda problem prašina (ali je ja ne vidim da se nakupila)?
P.S.(2) PRije oko tjedan i 2-3 dana sam komp dc sa 3.0 na 2.8Ghz i malo spustio voltažu da mi se proc ne grije puno, što je i uspjelo (provjerio sam preko Everesta, 40°C, prije na 60) i još uvijek mi je stabilan Winz. Jel smanjena voltaža proca utječe na Ram?
I još ću napomenuti da sam skinuo CCleaner i očistio i "očisti" i "regitry", pa rekoh, da možda u Winzima nešto nedostaje...
Jel se ovaj problem može riješiti? Molim vas, želim se normalno igrati.