Imam jedan problem igram cod 5 preko neta igrao sam i prije no nije se nikad dogadalo da mi pocne pistit u pola igre i pisti dok igru ne ugasim onda prestane i da kazem dok igram druge igre nepisti radi sve normalno temperature s normalne mjerio sam preko everesta maticna je GA-M56S-S3 pa molim nekog ko zna nek objasni
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pišti na zvučnicima ili u PC-u??
pc
...gle, dao si premalo informacija...
1. kaj si napravio COD-u između "nepištanja" i "pištanja", jel si kakve drivere instalirao i sl.
2. Jel se smrzne kad počne pištanje ili ne, pa možeš izači iz igre normalno...
3. Jel se taj beep ponavlja kao beep, beep, beep ili je više kao beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep??
4. Jel se taj problem javlja samo u multiplayeru ili i u singleplayeru?
5. Jel igra piratska ili...?
Ja kad bi mi se to desilo prvo bi reinstalirao drivere, pa patch igre, pa bi možda i resetirao BIOS...
Koju grafulju imaš?
Slusaj igra je original igram ju od 11 mje otkad je izasla i nikad se nije problem javljao takav ni na jednoj igrici osim toj kada igram npr 30 min komp pocne pištiti sto je ubitacno to se nedogada ni u jednoj igri osim toj ide beeeeeeeeeeeeeeep i neprestaje gledao sam preko everesta temperatura je normalna zna li itko rjesenje??
I igra se nezamrzne drivere nista novo nisam instalirao sve je novo s windowsima!Sory admini na 2 poruke
Ako je temperatura dobra, predlažem da prvo resetiraš BIOS, pa probaš (jel si možda manualno dizao procesor ili tako nešto?), ako je i dalje isti problem, otvori kučište i sve kartice ramove i sl. stvari dobro pričvrsti na matičnu. Pogledaj jel ti ventilator na chipsetu neometano radi?