Kompjuter mi je u velikim problemima šta se tiće software-a i sve ću ponovo instalirat, ali za sada bi tia instalirat zadnji driver, tj. najnoviji za grafičku karticu. Ime grafičke kartice je nvidia gtx 560 ti, i kada skinem file i kada ga pokušam instalirat kaže mi da nemože pronaći put, tj. "The system cannot find the path specified". Molio bih za ikakvu pomoć ili išta. Unaprijed zahvaljujem :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvo napravi fresh install windowsa onda skini Nove Drivere s Nvidia Stranice.I daj napisi kakav PC imas i koje windowse ces instalirati.
Kompjuter mi je u velikim problemima šta se tiće software-a i sve ću ponovo instalirat, ali za sada bi tia instalirat zadnji driver, tj. najnoviji za grafičku karticu. Ime grafičke kartice je nvidia gtx 560 ti, i kada skinem file i kada ga pokušam instalirat kaže mi da nemože pronaći put, tj. "The system cannot find the path specified". Molio bih za ikakvu pomoć ili išta. Unaprijed zahvaljujem :)
Mozda da Izbrises stare drivere sa npr. driver sweeper-om.
pa odes na nvidia driver downloads skines nove odgovarajuce i pokusas.
moze i tako al kad je rekao da bi najrađe sve ponovo onda neka napravi clean install