Problem sa instaliranjem drivera za printer

poruka: 5
|
čitano: 1.501
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa instaliranjem drivera za printer

Pozdrav, imam problem sa svojim printerom, točnije sa instaliranjem drivera. Printer je uključen u struju i upaljen, a kada ga uštekam preko usba u laptop ili u komp, neće mi ga prepoznat. Dobijem upozorenje "usb device not recognized". Pokušao sam samostalno skinuti drivere s interneta i uspio sam, ali opet ništa. Radi se o Epsonovom SX410. Kako napraviti da mi ga laptop ili komp prepoznaju? Na laptopu koristim win8, a na kompu sedmicu, oboje su 64bit.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa instaliranjem drivera za printer
grof1001 kaže...

Pozdrav, imam problem sa svojim printerom, točnije sa instaliranjem drivera. Printer je uključen u struju i upaljen, a kada ga uštekam preko usba u laptop ili u komp, neće mi ga prepoznat. Dobijem upozorenje "usb device not recognized". Pokušao sam samostalno skinuti drivere s interneta i uspio sam, ali opet ništa. Radi se o Epsonovom SX410. Kako napraviti da mi ga laptop ili komp prepoznaju? Na laptopu koristim win8, a na kompu sedmicu, oboje su 64bit.

Da li si dobio CD sa driverima, pa pokušaj prvo instalirati drivere i onda ga spojiti na Win 7, ili ako ga ukopćavaš neka ti Winsi nađu drivere sami ne ti.

Poželjno je stisnuti HVALA
12 godina
neaktivan

imam drivere, al pročitaj šta sam napisao, neće mi ga ni komp ni laptop prepoznat kad ga preko usba uštekam

15 godina
grof1001 kaže...

imam drivere, al pročitaj šta sam napisao, neće mi ga ni komp ni laptop prepoznat kad ga preko usba uštekam

- Ili ti ne valja printer ili ti ne valja USB kabel.

--- Rijeka se prepoznaje plivanjem, a čovjek razgovorom. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D
12 godina
neaktivan

printer radi, a i usb isto...na starom laptopu mi sve radi, dok na novom i na kompu ništa

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice