Problem s igrama

poruka: 11
|
čitano: 2.252
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s igrama
pitanje

Pošto nisam dugo igrao igre neki dan sam instalirao NFS Pro street. Sve je radilo normalno sve dok mi nije došao do stanja (loading) i tad me je komp izbacio iz igre. Tako nekoliko puta. Sve postavke sam pogledao i sve je normalno bilo. Win ne javljaju nikakvu pogrešku ni ništa. Jednostavno komp se smrzne i moram ga restartati. Zatim  sam instalirao GTA San andreas. Tamo mi nije radio govor ljudi, a ostalog zvuka je bilo. U postavkama opet sve normalno. Onda  sam isporbao Colin Mcrae Rally 04 i on mi je bio  sav ubrzan(cijela igra je bila ubrzana, sve slike,izbornik,baš sve je bilko ubrzano. Nemam pojma što se dešava s kompom.  Konfa mi je ova:

CPU  -    AMD 4400+ X2, 2.3GHz

MBO  - Gigabyte GA-MA69GM-S2H

HDD  - Hitachi 250 GB, 8MB Cachea

Powercolor Radeon HD 2600XT, 256MB, DDR4

2 optička uređaja...

Zna netko što bi to bilo?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s igrama

Sto se tice Gta San Andreasa probaj ovo, u Start/run/ upisi dxdiag,,,pa idi na sound i pod directx features imas slider koji je mislim na full acceleration, ti stavi na basic ili standard. Meni je to pomoglo kad sam igrao Broken Sword (zadnji) gdje mi je konverzacija izmedju likova zastajala ili je uopce nije bilo..Nakon ovog mi je sve radilo uredu.

Za NFS I Colina nemam savjet, zao mi je.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
Problem s igrama

Uh problem je preočit. Imaš prejaku grafičku karticu za te igre.Smijeh. Šalim se, naravno. Čini mi se kao da ti zvučna kartica stvara probleme. Probaj ovako - izbriši drivere od zvučne i grafičke, onda ponovo instaliraj drivere za matičnu ploču, zvučnu karticu i grafičku. Mislim da bi to trebalo upaliti. Ako ne upali smislit ćemo nešto drugo.Namigiva

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. "Vertical sync" stavi da je "ON",znaci ako starih igra nemaju takvu podrsku u DRIVERski panel podesi ili FORSIRAJ i nece da ti bude sve ubrzano..

2. Da ne ti mrzne komp "GPU recovery" mora da je "ON", pogotovo ako se baratas sa OverClock.

3. Vidi postavke u control panel-U "Sound & Audio Devices" i provjeri "Speaker Settings" - TO VAZI SAMO AKO POSEDUES VISE OD 2 ZVUCNIKA,zasto starih naslova znaju   

da te vrate na STEREO ...

Kakav SoundBlaster imas?onboard? i Operativni sistem?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2008 14:06 (70R4N).
17 godina
neaktivan
Problem s igrama
autorov komentar

Kaj se tiče soundblastera mislim  da je onboard.  Imam 5.1 sustav. Mislim da kod zvuka nije problem u postavkama win, već driverima, ali ne mogu dokučiti što točno. Imam winxp SP2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ti je se OK samo provjeri softver sta ti je dosao sa MOBO...

Ako ti je u Win 5.1, vidi i softver za soundlbaster i tamo da je 5.1 jedino to moze ti praviti smetnja (ako ne si promasio konektore).

Iskljuci neki filtri i sl ako si slusao/gledao MP3 , filmove, vrati sve pod default ako neznas kako..

I stom je onboard,zvuk u igrama stavi na low (vise od 16 nemoze da izvuce+zamaras CPU)

Za svaki slucaj,downloadiraj nove drajvera i softver (i provjeri dali ima nekih greska u DEVICE MANAGER,ako ima=losa instalacija)...

Pozdrav.

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
17 godina
neaktivan
Problem s igrama
autorov komentar

Bum isprobal nešto, pa bumo vidjeli što će biti..thanks

0 0 hvala 0
17 godina

Problem je u grafičkoj, imao sam prije baš tu grafičku i isto mi se događalo kod NFS, rušio sam OS, mijenjao drivere no ništa nije pomoglo, lako moguće da je bilo do temp, premda neznam NFS mi se rušio, dok kada

sam igrao Crysis i COD4 po 4h u komadu sve je normalno radilo. I evo sada kada sam promjenio grafičku sve radi kako treba i liku kojem sam prodao grafičku sve normalno radi, s time da on ima slabiji monitor s rez. 1280x1024, a

moje monitor je na 1680x1050 možda je do toga bilo, neznam.

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
17 godina
neaktivan
Problem s igrama

Imam problem s igom GRID nako nekoliko minuta igranja me izbaci iz igre i piše da su driveri stali raditi, i tako svaki put kad pokrenom crysis

0 0 hvala 0
17 godina
Problem s igrama

TO ti može biti ako koristiš crackivane igre.To se je meni događalo sa Carbonom.Na pola me je igre izbacio iz Windowsa.

Iron Maiden-Mislim da je očito da ne spadam u onih 92% mladeži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s igrama
autorov komentar

Sve mi je još pod garancijom, tak da nije problem odnijeti u servis. Sad, kaj se tiče monitora i ja imam 1024x768 rezoluciju. Al je fora u tome kaj mi se to ne događa samo u igrama, recimo program Dance eJay4. Kad radim u njemu isto me izbaci iz njega ko i iz NFS-a. Nemam pojma kaj bi to bilo. Bum odnesel u servis(ve-mil) pa bumo vidli kaj budu tamo rekli..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice