dakle ovako kupio sam novu grafiku gainward hd3850 512GDDR3 i novo napajanje Fortron 400W max izlaz. 350Wi spojio sve i digo novi win i instaliro nove drivere i instaliram npr. Slucaj 1. gta4 i ovako udem u igru i sve normalno krenem sa igrom, ude u igru igram negdje 20 sec i onda se samo ugasi monitor i cuje se zvukovi od igre, nekad se pojavi neki error nekad samo tako stoji crno i nist, probao sam 10 vrsta crackova i patchova i svega i opet nist. Slucaj 2. racedriver:grid instaliram ga i krenem igrat idem ne neku utrku u jepanu ide sve super na najvecim detaljima i onda odem u san francisco utrku i igram i onda pocne stekat ko ludo nakon 20 -30 sec voznje pojave se crne zgrade i nekad nestane ceste kad to prode sve se odsteka i ide sve normalno i onda nakon jednog kruga pojavi se error ono dont send i ta fora. Slucaj 3. assassins creed isto sve na najvecem ide ko ludo i onda nakon 1 min igre isto dont send error. Slucaj 4. call of duty 5 igram sve normallno i predem prvu misiju(nekad zna nestat zvuk i prvoj misiji) onda krene druga i kad se otvori onaj brod sto se krece iz njega pocne stekat ko ludo ono za popiz.it i onda se pojavi neki error ili kad hocu izac u meni u sejvat igru isto neki error u igri da nemoze sejvat zbog neceg neznam sta je.
Hvala unaprijed nadam se da znate odgovor znam da je kompliciran i mene zbunjuje dosta stvari.
Konfiguracija:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.6GHz,2048MB RAM,Gainward Radeon HD 3850 Series 512MB GDDR3,Realtek HD Audio output,Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack3(2600.xpsp.080413-2111),
Matična:GIGABYTE GA-M52S-S3P