Problem sa grafom i win nece ni jedna igra

poruka: 8
|
čitano: 1.846
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

dakle ovako kupio sam novu grafiku gainward hd3850 512GDDR3 i novo napajanje Fortron 400W max izlaz. 350Wi spojio sve i digo novi win i instaliro nove drivere i instaliram npr. Slucaj 1. gta4 i ovako udem u igru i sve normalno krenem sa igrom, ude u igru igram negdje 20 sec i onda se samo ugasi monitor i cuje se zvukovi od igre, nekad se pojavi neki error nekad samo tako stoji crno i nist, probao sam 10 vrsta crackova i patchova i svega i opet nist. Slucaj 2. racedriver:grid instaliram ga i krenem igrat idem ne neku utrku u jepanu ide sve super na najvecim detaljima i onda odem u san francisco utrku i igram i onda pocne stekat ko ludo nakon 20 -30 sec voznje pojave se crne zgrade i nekad nestane ceste kad to prode sve se odsteka i ide sve normalno i onda nakon jednog kruga pojavi se error ono dont send i ta fora. Slucaj 3. assassins creed isto sve na najvecem ide ko ludo i onda nakon 1 min igre isto dont send error. Slucaj 4. call of duty 5 igram sve normallno i predem prvu misiju(nekad zna nestat zvuk i prvoj misiji) onda krene druga i kad se otvori onaj brod sto se krece iz njega pocne stekat ko ludo ono za popiz.it i onda se pojavi neki error ili kad hocu izac u meni u sejvat igru isto neki error u igri da nemoze sejvat zbog neceg neznam sta je.

Hvala unaprijed nadam se da znate odgovor znam da je kompliciran i mene zbunjuje dosta stvari.Mršti se

Konfiguracija:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.6GHz,2048MB RAM,Gainward Radeon HD 3850 Series 512MB GDDR3,Realtek HD Audio output,Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack3(2600.xpsp.080413-2111),

Matična:GIGABYTE GA-M52S-S3P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To ti je zbog grafičke,pa ako si već išel kupovati grafičku  zakaj nisi kupil ATI 4xxx ili neku GeForce.jako puno ljudi ti ima probleme sa tom  serijom grafičkih kartica,tak da jedino možeš probati smanjiti detalje na minimum pa tak probati igrati,ili čekaj da se u ATi-u zmisle napraviti dobre drivere.

Već su se ljudi žalili i  tu na forumu pa pogledaj ako je ko  od njih rješio kak te probleme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa grafom i win nece ni jedna igra
autorov komentar

dali bi mi mogao rec imena tema

16 godina
neaktivan

Misliš li na HD 3850 seriju ili 38xx seriju?Ja imam Sapphire Radeon HD 3870 i radi mi bez ikakvog problema. Problem mi je u nečem drugom,što je već tema drugog topica ovdje...

16 godina
neaktivan
autorov komentar

evo danas promab smanjiti rezoluciju na najmanje i stavim 800x600 i detalje na min i ovo se pojavi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

e jel mi mozes reci kako stavit link na imageshacku nemogu stavit link

16 godina
neaktivan
autorov komentar

odesem graficku na praksu idem u informaticku trgovinu i tamo sam kupio grafi stavim ju u neki komp i pokrenem gta4 i ono ide sve normalno tako i cod5 ne kuzim pls pomoc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

sad radi sve odneo sam maticnu plocu u vemilov centar na garanciju i oni kazu da su flashali plocu i kazu da je bio problem za biosom da je zastrio i da nemoze podrzavati graficku i samo su stavili noviju verziju :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice