Bump.
Problem s FPS-om u igrama
- poruka: 36
- |
- čitano: 12.477
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Bump.
Otvori task manager i odi da vidis koji proces ti krade CPU.
Meni je znao onaj Explorer.exe uzimat 60% proca.Pa kada ga iskljucim
sve noramlno radi i igram igre bez beda.
testiraj memoriju mem86+ testom
procesor istestiraj prime95 testom
posto se radi o laptopu, dali laptop ima dedicated graficki procesor? (na nekim modelima mozes mjenjati koju da graficki cip korisitis. performase/power save)
flashaj najnoviji bios
cujemo se
Otvori task manager i odi da vidis koji proces ti krade CPU.
Meni je znao onaj Explorer.exe uzimat 60% proca.Pa kada ga iskljucim
sve noramlno radi i igram igre bez beda.
Najviše mi zauzima audiodg.exe, ali njega neću gasiti. I disableao sam sve one enhancemente u playback devices i nije pomoglo.
testiraj memoriju mem86+ testom
procesor istestiraj prime95 testom
posto se radi o laptopu, dali laptop ima dedicated graficki procesor? (na nekim modelima mozes mjenjati koju da graficki cip korisitis. performase/power save)
flashaj najnoviji bios
cujemo se
Procesor ima i grafičku da, ali sam stavio da ne koristi tu grafičku nego ovu od NVIDIE. Sad sam počeo s Prime95 testom, koliko dugo treba to bit upaljeno?
Umjesto bumpa ide dobra vijest!
Danas sam malo prčkao po biosu, i to ne s namjerom da rješim ovo nego tek tako jer me nešto zanimalo. I nakon svega što sam napravio odlučim ipak sve vratit na default. Ali, default očito nije odgovarao jer se windowsi nisu htjeli bootat. I reko, ha dobro, valjda neće škodit ako opet stavim nove windowse. I tako ja stavim nove windowse, ali nisam formatirao disk, i odlučim upalit L4D2 jer sam ga već imao instaliranog. Pola sata sam igrao, sve je išlo bez problema. Nadajmo se da će tako i nastavit.
I još nešto, ne bih htio lock na temu pošto sam odigrao samo pola sata jer nemam više vremena. Za dan-dva ću još nešto više igrat pa vam javim kako je prošlo. Puno hvala svima na pomoći!