Preko rapidgatora skinuo sam film od 2,5 GB. Međutim, kada kliknem desnim klikom na film da odaberem gledanje u BS Player-u, pojavi se status da je nepoznato, tj. čitav folder se zaledi. Ako sačekam i duže ostavim da se učitava, uspori se rad računala. Htio bih izbrisati film, ali ne znam kako, budući da ne mogu odabrati opcije desnog klika.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj ga selektirati, pa F2, napravi rename i promijeni ekstenziju u npr. xxxx.old. Zatim ga pokušaj obrisati. Ako ne može, porbaj s Unlocker-om. Pogledaj u procesima da li je fajl "in use", ako jeste ubij proces koji ga drži. Provjeri da li ga možda nije blokirao AV....
Nešto od ovoga mora upaliti, ako neće miriši mi na HDD problem.
Najvjerojatnije Explorer pokušava napraviti thumb preview videa, pa blokira. Ako u tom folderu nemaš ništa bitno ili možeš ukloniti sve bitno iz foldera, možeš izbrisati folder. Ako ne, možeš pokušati dodati jedan txt file u folder, kliknuti prvo na njega, držati ctrl, pa kliknuti na TS file, pa delete na tipkovnici (kad selektriaš više fileova različite vrste, Explorer ne bi trebao davati preview).
U protivnom ćeš morati preko CMD-a brisati file.
-za brisanje ne trebaš 'desni klik'... na tipkovnici tipka del(ete).. radi upravo to. Ali, ako je file oštećen-neispravan ili zaključan (moguć i virus, antivirus itd..) tad iz raznih razloga ne možeš obrisati, možda nakon restrarta win ili preuzimanje permisiona itd.
-npr ako je player krenuo učitavati file, tad on drži aktivnan henlde i to ne dozvoljava brisanje, dok ne ubiješ proces koji ga drži, no jednako rade i virusi i sl. + kao što je moguć neispravan file moguć i oštećen disk-sektor..
.. ili, ako je ''sve ispravno'' (ima i toga) moguće s fileom s neta, predugo ime-path (ukupno preko 250..) i tad se sys ponaša slično kao kod oštećenog filea/diska, tad pomaže rename-skraćivanje ili muvanje u niži-bliži folder-path, pa do subst-a kojim to 'popravimo' dok ne profunkcionira i tad brišeš-renjemaš-koristiš što već želiš..
Pritisnuo sam na file, tj. označio sam ga i pritinuo sam tipkovnicu "delete", ali nije reagiralo. Kako da na taj drugi način izbrišem? Ima li netko tutorijal na YouTube-u ili da mi netko napiše u koracima kako bi to trebao izvesti.
EDIT: Nedugo nakon poruke film se izbrisao. Valjda je kasnila reakcija na tipkovnicu "delete". Konačno sam se riješio ovoga. Hvala na savjetima.