Pomoć! Komp se smrzava u nekim online igrama!!!

poruka: 7
|
čitano: 3.129
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Problem je jednostavan nadam se da netko ima neko riješenje za ovo! Večinom igram online fps-ove AA,CS 1.6,Wolf.ET,Area51...

Problem nastaje kad se spojim na neki određeni server nakon 5 sec.komp.se jednostavno smrze i jedino mi preostaje reset gumb. Igrao sam Americas Army 3 godine i nikad nije bilo problema. Nedavno sam reinstalirao winxp sp2 i od tada se to dešava! Problem je isti u igrama AA,COD2 i COD4,ostale mogu bez problema i dalje igrati!

Punkbuster je redovito updatan,driveri za grafu najnoviji. Nemam neku najnoviju kantu ali me ovaj moj komp tako dobro služi već par godina da ga nemam potrebe mijenjat.U singleplayeru bez problema vrti COD4 i COD2 kao i sve ostale igre u MP!

Athlon 64 3000+,Gigabyte Geforce 6600 128Mb,512RAM PC3200,matična Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4-4x socket939,DDR400 Dual-CH,SATA

Temp.procesora i grafičke je normalna,firewall također podešen tako da nemam pojma di bi mogao biti problem! Znam da postoji netko s nekom idejom! PLS HELP!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć! Komp se smrzava u nekim online igrama!!

A ja se neću pravit pametan i sofisticiran jel znan o tome koliko i ti i jedina stvar koju ti mogu preporčit je da poskidaš nove drivere za grafa ako već nisi i čekaj dok ne dođe neko ko se više kuži

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
16 godina
neaktivan
Tihi Lee kaže...

Problem je jednostavan nadam se da netko ima neko riješenje za ovo! Večinom igram online fps-ove AA,CS 1.6,Wolf.ET,Area51...

Problem nastaje kad se spojim na neki određeni server nakon 5 sec.komp.se jednostavno smrze i jedino mi preostaje reset gumb. Igrao sam Americas Army 3 godine i nikad nije bilo problema. Nedavno sam reinstalirao winxp sp2 i od tada se to dešava! Problem je isti u igrama AA,COD2 i COD4,ostale mogu bez problema i dalje igrati!

Punkbuster je redovito updatan,driveri za grafu najnoviji. Nemam neku najnoviju kantu ali me ovaj moj komp tako dobro služi već par godina da ga nemam potrebe mijenjat.U singleplayeru bez problema vrti COD4 i COD2 kao i sve ostale igre u MP!

Athlon 64 3000+,Gigabyte Geforce 6600 128Mb,512RAM PC3200,matična Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4-4x socket939,DDR400 Dual-CH,SATA

Temp.procesora i grafičke je normalna,firewall također podešen tako da nemam pojma di bi mogao biti problem! Znam da postoji netko s nekom idejom! PLS HELP!

Probaj jednu stvar
 pa mi javi: Start>All Programs>Windows Update. Ako ti zablokira ili ne zablokira svakako mi javi što se dogodilo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 23:34 (Kalea).
16 godina

Probaj naći noviji driver za mrežu a i service pack 3.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
batly kaže...

I s ovim se slažem. Obavezno nove drivere za MBO i grafulju. Meni se CSS nije dao ni pokrenuti dok nisam instalirao nove drivere. Ako imaš problema sa instalacijom drivera, skini si (čitaj mazni Nevinašce) Uniblue Driver Scanner, ali pošto se igraš već dugo, mislim da ti to nije potrebno. A i BUG redovno izdaje na svojim medijima najnovije drivere za matičnu i grafičku. Pogledaj imaš li i .NETframework 3.5 SP1 instaliran.
17 godina
neaktivan

Opa!Izgleda da imamo isti problemIznenađen

Ja kad igram Cod 4,na serverima di je PB ukljucen,komp mi "samrzne"-i jedino restart pomaze.Ali kad igram na serverima gdje je PB iskljucen-sve radi.

Slobodno ti mogu reci da ne pokusavas sa nikakim driverima,updateima,drugim verzijama windowsa,jer ja to isto pokusavam vec 5 mjeseci.Nista nije pomoglo.

Citao sam na evenbalance  da odredeni routeri imaju probleme(blokade) sa samim PB-om.Isto tako je moguce da,ako igra nema veze sa PB-om(dakle ako nije primaran za koristenje uz igru),da dolazi do istog problema.

Najpametnije ti je da nazoves nekoga iz tehnicke sluzbe za internet.(T-com ako je njihov jel)

Btw. Tko ti je provider i koji Router imas(koja marka)?

AMD Athlon 64bit 3200+ | Gigabyte K8NXP-SLI | Gigabyte Radeon HD4850 w/Zalman, 512MB | HDD Maxtor 320 GB | Samsung Sync Master 957 MB | 3GB Kingmax 400 Mhz | Razer Lycosa | Logitech G9 | Sennheiser HD595 | Razer eXactMat | Logitech X 230 |
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
batly kaže...

Hm... ovog se nisam dosjetio.Hvala na ideji....
AMD Athlon 64bit 3200+ | Gigabyte K8NXP-SLI | Gigabyte Radeon HD4850 w/Zalman, 512MB | HDD Maxtor 320 GB | Samsung Sync Master 957 MB | 3GB Kingmax 400 Mhz | Razer Lycosa | Logitech G9 | Sennheiser HD595 | Razer eXactMat | Logitech X 230 |
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice