Poz svima, evo došao je i taj dan da nakon par pokušaja i 36 sati upaljene "kantice" moram zamoliti Bug forumaše za pomoć.
Naime,u istoj su do sada bila 2 HDD-a,da bih od rođaka dobio polovni komp s kojim ću raditi što želim,pa sam tako dodao 3. HDD u svoj.
Sve je to super radilo,2 HDD-a su bila u softverskom RAID-u zbog medijskih materijala,tako sam jedan dan raskinuo taj RAID i nešto materijala prebacio na 3. HDD,koji je sasvim okej radio par mjeseci,da bi jednog dana,pretpostavljam zbog lošeg kabla za napajanje istog,nestao s popisa.
Promjenivši kablove,palim "kanticu",i vidim da su dvije particije s tog HDD-a vidljive,međutim iste nije moguće otvoriti.
Jednu,manju od cca 80G sam uspio vratiti,ali druga na kojoj su stvari koje bi mi trebale(nisu toliko vrijedne da bi plaćao recovery,a nisu ni bezvrijedne da bih bacio HDD),nju nisam htio dotaknuti do danas kada sam se vratio s puta.
Windowsov chkdsk se pojavio prije nego se Win(7) loadao,odradio je svoja 3 stagea,i zapeo na "CHKDSK is resetting usn information.."
Isti je došao do 100% i stoji tako već par sati.
Sada me zanima,je li najpametnije resetirati komp,pa pokušati s checkdiskom ponovno,uzeti neki softver s neta pa pokušati s njim ili nešto treće?
EDIT: Nakon završenog posla na checkdisku,jedna particija i dalje je stvarala problem,da bih iz zezancije promjenio slovo Particije,pa je ista proradila.