Na USB-u imam neke programe sa portable apps-a i problemčić je što neke od njih ne mogu pokrenuti. Sve je OK sa USB-om samo pokrene aplikaciju i drži ju u memoriji, ne otvara sučelje.
Help?
Na USB-u imam neke programe sa portable apps-a i problemčić je što neke od njih ne mogu pokrenuti. Sve je OK sa USB-om samo pokrene aplikaciju i drži ju u memoriji, ne otvara sučelje.
Help?
Help?
Koji su ti portabilni programi ?
Imam inkscape, neke igrice, team viewer,.. itd.
Desni klik,Run as administrator.
Ma jesam, probala sam, ali nešto zezaju. Rade u memoriji (imam ih izlistane u procesima), ali ne otvaraju se sučelja.
Ma jesam, probala sam, ali nešto zezaju. Rade u memoriji (imam ih izlistane u procesima), ali ne otvaraju se sučelja.
Imo sam ja teko jedan slican problem samo sto su se odma nakon toga programi zatvorili.
Ispostavilo se da su bili osteceni.
Ne da mi se sad ponovno ih sve skidat, nisu mi toliko ni bitni. Inkscape koji koristim gotovo svakodnevno sam instalirala normalno i on radi, a za druge više-manje. Ma živcira me što sve radi i onda se odjednom zezne.
jep,programi su se sje*ali pa zato tak zeza,i meni je tak znalo bit jedino preostaje te iste procese ubit u taskmenageru i obrisat sve te programe sa USB-a...
I naravno skinut nove :D