Pad win experience Indexa

poruka: 2
|
čitano: 632
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pad win experience Indexa

Pozzz.

Imam jedan čudan problem, naime imao sam 2 GB memorije u kompu i onda sam stavio još 2GB DDR2 rami su u pitanju, win 7 64bit mi je u systemu pokazivao 4gb(2,75 usable) i win experience 5,5 na procu i memoriji i ukupno 5,5 ocjenu. I sad sam ja u biosu eneblao memory ramping ja mislim i pokazuje mi 4 GB meorije, ali win experience za proc(3,7) i memoriju(4,8) je pao i sad je ukupno 3,7! Ima li tko kakvu ideju zašto to...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pad win experience Indexa

Ako redovno radis upodate Win - a sa svakim novim dolaze i nove ocijene, tako da ako si recimo na samom pocetku izlaska win 7 imao sve 7 mice u ocijenama, danas mozda imas 3, eventualno 4,5.Isto tako win 64 kad se frisko instalira mora dovrsit sve upodate, da bi priznao svih 4 gb, barem je meni bilo kada sam kupio jos 2 gb diska.Sto se tice RAM-a kakve su brzine?Ako si stavio sporiji ram a postojeci je bio brzi onda ovaj brzi se spustio na brzinu sporijeg tako da ti je time i smanjena ocijena na tome. i bilo bi dobro da nam stavis komponente, ovako na čoravo se moze izmisljat svasta.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice