Optički uređaji----problem

poruka: 3
|
čitano: 1.006
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem koji me jako zbunjuje....naime imam na compu  obični DVD čitač, a takođe imam i DVD-RAM (rezač). U my computer postoje oba,ali kad na bilo koji kliknem desni click pa eject, nijedan ne zele da se otvore!? Drugi problem je u tome sto sam dosada na DVD-RAM-u przio razni software preko Nere, a sada nemogu, jer u padajućem meniju pri početku przenja pise "image drive" i neće da przi, a kad pokusam prziti muziku preko wmp ond przi bez problema!? 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Optički uređaji----problem
MASTER_KING kaže...

Imam jedan problem koji me jako zbunjuje....naime imam na compu  obični DVD čitač, a takođe imam i DVD-RAM (rezač). U my computer postoje oba,ali kad na bilo koji kliknem desni click pa eject, nijedan ne zele da se otvore!? Drugi problem je u tome sto sam dosada na DVD-RAM-u przio razni software preko Nere, a sada nemogu, jer u padajućem meniju pri početku przenja pise "image drive" i neće da przi, a kad pokusam prziti muziku preko wmp ond przi bez problema!? 

imas u neri u options negdje jednu opciju koja ti kaze sta je default snimac... tebi je odabran image i zato ti neke stvari ne rade...

e sada me ubij ako tocno znam gdje je opcija skrivena...

prokopaj malo po settingsima i opcijama nere....

17 godina
neaktivan

Tebi je vjerojatno ovako:

krivo podeseno krivo podeseno
a treba ti bit ovako:
pravilno podeseno pravilno podeseno

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice